Hejdå på ett tag

Så var det packat och klart för Island. Bloggen kommer att va stängd men kanske får jag tag på en dator på Island och skrivet nått enstaka inlägg. När jag kommer tillbaka får ni veta allt!


hade just en ansiktsmask. Väldigt bra!  Skriver kanske mer sen..


Inspiartion : Guldkornen i 5 outfits!

Inspiartion

1) JackaPaule & joe
2) Tröja från cholé
3) Klänning från Proenza Schouler
4) topp från Sass & Bide
5) Guldskor från Miu Miu

Halloween helg

Iceland

Igår kväll var det fest. Det va jättekul även fast några av mina gäster blev kanske lite för skrämda. men det va faktiskt inte helt planerat det heller, för mitt i natten kom någon och knackade på vår lilla stuga mitt ute i skogen och ryckte i handtaget. Läskigt. Sen körde vi anden i galset - det funkar verkligen! Det har vart fullt upp och fest hela helgen, jag är helt slut och förkyld! Eftersom det va en 3 måndar försenad födelsedagsfest (!) så fick jag prsenter :

♥ Av Nina: två ansiktsmasker, badgrejor (mini badbomber m.m) och en puma parfym!
♥ AV Lonja och Sofie: en halloween buket, pennor och ett block
♥ Elin: body scrub, body butter, lip balm och rosa bandet

Tack det va jättefint. Jag ♥ presenterna!

Snart bär det av till island, morn bitti!

I like

Jag ska härma min favoritblogg lite. Dagens bästa låt:

Madonna - Push

och det här va fett kul!

Today

Today

Ush, så har jag blivit riktigt förkyld. Och jag har ju ingen annan att skylla på än mig själv =/ (synd) Igår så tjatade mormor och mamma på att jag inte kunde gå på festen i kortkort och att jag skulle bli förkyld men jag struntade helt i deras komentarer och skuttade glatt iväg till halloweenpartyt i mitt cheerleader-outfit. Snygg, men kallt. Fast igentligen var det värt en lite förkylning.

Ikväll är det fest igen - hemma hos mig. Halloweenfilmkväll (mys,mys,mys) och så ska vi skrämma upp varandra riktigt mycket med spökisar och anden i glaset. Sen blir det pizza. flickorna (<3) sover över!

Idag så har jag vart och shoppat (mamma tvingade med mig) varma kläder till island. Eftersom att jag vägrade att sätta på mig värsta kängorna modell vildmarks-style så blev det ganska jobbigt att hitta ett par jättevarma snygga. Men tillsist så hittade jag i alla fall ett par jättefina puma-boots (gore-tex oxå!) Det blev 1000 spänn för dom. Sedan så hittade jag också ett fint SNÖ OF SWEDEN halsband som trevligt fick följa med mig hem (där rök ytteliggare 200:-) Nästa vecka blir det mycket shopping!     Sedan fick jag följa med på några lite mindre roliga affärer -det vill säga porslin. Men jag klarade mig eftersom jag fick gratis cappuccino och varm choklad =D Uttnytjade tillfället lixom.

Men nu måste jag gå och snyta mig och smörja in min röda näsa med vaselin. puss!

Tråkigt, tråkigt men sant

Vad tråkiga mina inlägg på bloggen har börjat bli. =( men sen så har jag känt mig påtigt risigt humör hela den här veckan så jag hoppas att det snart kommer några roligare inläg och idéer. Insperation tack!

Ny frisyr!

                                               
Idag så har jag klippt mig. Det blev ganska mycket kortare men mycket volym och det va precis det jag ville så jag är super nöjd :D Har hittat bra halloween outfit oxå. Perfa! Sen har jag målat naglarna jättefina. Men annars hare varit en gårtordag. och en till bra grej - åt kanelbullar! ;D


Lina<3Kenneth Jay Lane

Trodde du att stora armband va sommaren 2006? Så fel man kan ha då!

Kenneth Jay Lane har sällan haft snyggare armaccessoarer. Här är några av mina favoriter som håller sig i jordnära färger som matchar ditt höstoutfit.

Plast blandat med "guld" är höstens hetaste accessoar. Så klart så finns det kopior på Glitter. We like!

Linas andra Kenneth favvos:
- Färgsprakande djur!
- Den vita jordgubben!
-Tigermönstad armring!
- Guldmynts halsband!

Onsdag:

Den här veckan har varit allt annat än tursamm för mig. Visst, det är toppen att det är kulturvecka och ja, okej det är faktiskt super att det är höstlov nästa vecka.  Men resten har varit riktigt dörtrist.   

Dagens roliga: Följde med sofie hem efter skolan. Det va jättekul, lite svårt att få på sig det där tröjorna bara. Någon storlek för liten? Hösten är grå och oskall. Men de här värmer!


Skinny jeans // bagy fits



ACNE har verkligen superfina former och färger på sina jeans. Jag skulle lätt sätta på mig något av de här fall jag fick. Det ser ut som om det slita vänder om och åker uppåt på listan. Väldigt kul, jag gillar lite stonewashed jeans. Dessutom va det väldigt fint att matcha med lite viktorianska frisyrer och toppar. I like!

Just nu sitter jag och planerar för helgens halloween fest. Lördag. jag lär inte va den ända som har festligheter för mig på både fredagen och lördagen. På måndag bär det av till Island. Vi får se hur det blir med bloggandet då men det ordnar sig :D

Lina & Tyra Banks


 
Just det, Lina och Tyra Banks använder samma skönhetsprodukt. Och nej, det är inte något läppglans från dior och Nej, inte Maxfactors nya mascara utan min mäst älskade skönhetsprodukt -  Vaselin! klassikern som bara kostar 20 kr och räddar dina torra läppar.
Även fast Tyras är täckt av swarowskikristaller så har den samma innehåll som min!

Lilla svarta

Klänning till höger - Philip Lim 3.1

Ut med skortklänningarna och ljusa t-shirt klänningar. En ny trend är på ingång och den består av korta svarta klänningar à la Audrey Hepburn som bland annat Balenciaga har inspirarats av (se deras vita hjälmar). Overstyla dig själv med en svart kortkort klänningar, svarta strumpbyxor (glömm leggins) och ett par platåpumps! ♥


Testing, testing

 Hej hej. Jag börjar med en recention på Niveas nya kräm Aqua sensation och Aqua sensation ani-shadom eye cream. Funkar super bra! För att vara en budget så är det här en riktig höjdare, huden blir verkligen pigg som det lovas i reklamen! Ringarna förminskas under ögonen och den är perfekt dagen efter en partykväll ;)



Tips!  Använs krämerna tillsamans!

Sen så är det L'oreal dagar på kicks nu oxå. för alla som tänk att köpa något nytt smink så kan du ju passa på och handla upp dig på lite L'oreal nu!


Jeans

I höst hänger det mellan de låga eller de höga jeansen. Vad ska man välja? De trenigaste eller e snyggaste. För mig är det självklart, även fast de häga jenasen ligger etta på trenlistan så går snyggt faktiskt före mode - i alla fall i min värld. och faktiskt så gör de stora mräekrna som Roch nad republic väldigt mycket låga jeans och jag ser ständigt nya bilder på käniar i super heta lågisar.

De här superfina jeansen är från Denim of Virtue. De kostar ca 2000 kr och är väldigt Victoria Beckham style. Men jag gillar! 

Puss ♥

Lina provar krämer!


Idag så var det en lite annorlunda söndag. Vanligtvis så brukar söndag betyda att jag är helt slut efter lördagskvällen (.. eller natten) Men idag så är jag pigg (för att somna sådär halv två så är jag pigg) för imorn så är det Svenska-prov för mig sådet blir en pluggdag idag. Även fast det känns ganska hopplöst, som om jag inte kan något, så får jag väll fortsätta. Men, men nu tar jag en liten rast från läxorna!

Idag provade jag en ny lotion. hth - hjälper mot torr hud. Tyvär så är den här bilden på den oparfymerade och det va ju synd för det var blandannat den fräsha doften som jag gillade med den här. Den finns och köpa på apotket och heter balance och märket är hth. Bäst jag prövat på länge! Dessutom så kostar den bara 52,00 !

För ansiktet provade jag Niveas nya Aqua sensation, vi får se hur det går. Hoppas på det bästa, och att mitt ansikte inte blir heltrödfalmmigt. Reslutat skriver jag imorgon!
  

Miu Miu adicted

Miu Miu adicted
Jag gillar det här. Mycket. Mycket. Mycket. Nån som vill betala så får jag?


Morgon shoppingrunda

 Jag sitter här med en bunt med nya fräska modetidningar. Jätte kul: Cosmopolitan, Plaza kvinna, ELLE, Veckorevyn och så var det Veckans Nu!

Jag försöker få lite inseration till bloggen. Helt tomm i huvudet. Men den här var väldigt fin.

Spontanshopping på Intersport idag:
♥ Vit och grå flis från McKinley
♥ Rosa munkjacka från Northbrook
♥ Röd jacka från McKinely


Sötnosar är vi allihopa

Stoppa sötsuget!

Känner du alltid för att äta en stor rosa muffins? Måste du smaska på något när du ser på tv? suktas du av den här bilden? Inte, då kan du sluta läsa här du som svarade jag på någon av frågorna här över kan fortsätta nedåt


´Hur stoppar jag sötsuger då?
Här är mina egna tips och andras:

Borsta tänderna! Inget får en att känns sig mer onyttig än att smaska godis percis när man borstat tänderna. Att borsta tänderna gör att det ändå du blir sugen på är frukt och mintabletter. Utan socker.

Frukt:
Det mäst uttjatade kenpet som vi inte tror funkar, men det gör det. Det finns någon frukt för alla smaker. Mango, jordgubbe och passionsfrukt. vem sa att frukt skulle vara torra äpplen eller mosade bananer.

Mörk choklad:
Inte alls lika mycket socker och ger en kännsla av lyx. Choklad ä nyttigt, ibland i alla fall.

Stressa inte!
Stress gör så att du blir mer sugen på sötsaker, så stop stessning!

Dippa!
I stället för godis när du ser på film så pröva med morötter att dippa :D


Lohan-style



♥ Lindsay Lohan posrera gärna när hon är på olympics fashion week. Men inte konstigt är väll det ,så fin som hon är i den här juvliga Marc Jacobs kreationen. Lindsay fortsätter att skuta uppåt när det gäller mode! ♥

På med luvan!

På med luvan!

Grunge chic och lite ostylat i oversiza och småruffsigt hår: några av höstens trender. Nu är det även hett att dra upp luvan över huvudet på höstkappan, passande fetersom vädret inte ser ut att vara något annat än grått, regn och blåsigt. men,men du kan va trendig och fin ändå med luvan på!


Tråk och couture

COUTURE COUTURE Chiffon BlouseCOUTURE COUTURE Cashmere Cardigan
Juicy couture har fina höstkläder. Väldigt couture deras nya kollektin. Sitter och har tråkigt. Alla jag chattar med har lixom loggat. Förutom ett tjugotal tråkiga typer =/

Vill ha i oktober

Vill ha i oktober

Svarta mocka pumps!
Med annorlunda form och skärning tack! Höstens catwalks kryllar av snygga skoletter och stövlar i svart, mossgrönt, purpurr och grått. Frossa i som medans de är här, de lär inte stanna föralltid, de här jättefina är från asos.com 

Snygga doftljus!
Lyxiga små saker som doftar godare än en sommaräng i höstmörkret. Det här fina doftljuset kommer från MOR cosmetics och luktar friskt av persika. Mmm!  

Nars lipgloss!
Bara namnet gör ju att man bara måste lukta på det; Turkish delight. Färgen är också supersöt, lite över tvåhundralappen får du lägga för det här lilla lipsticket. Absolut ett märke att hålal kåll på i höst! 

Versaces nya!
Parfymen luktar lyx, glamour och gott. Dessutom är den rosa? Vad mer kan man önska? Flaskan är sådär blingbling söt. Blir solklart mitt nästa parfymköp, kostar ca 350 spänn. Inte så dyrt faktiskt! 

Fina chloé kappor!
Är det trendigaste du kan ha på dig just nu, tyvär så ser man allt för sällan (aldrig?) någon med dessa mästerverk på sig. Fast det kan ju vara för att de kostar 12 000 kr, kan det kanska vara därför?

Primer munkjacka!
Snyggaste street myströjan lugnt! Jätte fin, jätte skön (antar jag ?) Aja i alla fall så är den rosa och väldigt, väldigt Lina-style ;D

Chanel nagellack!
hetare än hetast just nu, synd bara att man inte ser att det är chanel när man har det på naglarna =/ För det kostar ju typ 200 kr. Men det ger i alla fall otroligt fin färg och finns i alla nyanser som aneses va hett av mig i höst!



Alltid i väskan.

Jag har prövat det mästa innom "budget-lipbalms" och de jag fallit för har inte alls varit dyra, rosa eller glittriga. Tro det eller ej men det är faktiskt klassiska klover vaselin och försvarets hudsalav som bombsäkert finns i min nesseccär var jag än går. (eller då jag har den med mig..) 



Tre tips till dig som ska köpa produkter mot torra läppar:
- Undvik starka parfymerade och färgade
- Apoteket har bra, bara för att det är Apoteket behöver det inte va tråkiga!
- Pröva dig fram! Hur ska du annars veta vad just din mun uppskattar?

... Även fast jag gärna skulle vilja ha den här...  såå söt!

100% snobb, moi?

You Are a Total Snob
You're a total "it girl" - and you never let anyone around you forget it.
Sure, you probably have the style and looks to pull off the snobby attitude.
But no one thinks you're all that pretty on the inside.
Open your social circle up a little, and you might be surprised how fun less cool people can be.

Haha, vad stolt jag är. Jag är en äkta snobb, eller föresten ska man inte va det? Jag tycker i alla fall det är väldigt roligt att va det. Enoy life lixom

Pröva testet du med!

Lyx vs Budget

Cowl neck sweater dress large viewzooma genom att klicka på bilden
Vitt och mysigt. Tröjan till vänster är från Emilio Pucci och den till höger är från Ellos och kostar bara 149 kr. Billigt! dessutom va den förvånanads värt snygg för att komma från ellos. Båda ä söta men jag måste i alla fall erkänna att den från Emilio pucci är den jag hälst skulle dra över huvudet i höst! =)

Festligt

Japp, och snart var det dags för halloween fest också. Inebär alltid en massa stress, problem och ångest över vad man ska klä ut sig till. Men jag älskar det ändå! Och jag vet faktiskt vad jag ska klä ut mig till i år :D Jag och Soffan ska nämligen skämma ut oss regält (när det ändå är dags ska man väll göra det ordentligt eller hur?) Vi ska nämligen klä ut oss till Cheerleaders. Så här eller något ska vår klädsel se ut:
- Låååånga lösögonfransar
- Vita kjolar
- Något linne (?)
- Vita pompoms

.. typ


Lash Lingerie Eyelash Extensions

Vi kommer se ut som riktiga äkta bimbos. Så kul. Så pinsamt!

För man måste ju faktiskt inte klä ut sig till något läskigt på halloween (för cheerleaders ä ju sådär lagom scary asså..) fast Soffan tyckte vi skulle va några spökcheearleader - tack men nej tack! jag nöjer mig med den klassiska varianten!

10.00-03.00 Party-outfit

10.00-03.00  Party-outfit

Snygg svart skinväska från Friis & co, 650kr
Ribbat linne från Resteröds, 350 kr
Mascara från dior  


Varm om händerna


Åh, de här handvärmarna är så otroligt söta! Fint stickade i grått med rosa babydoll detaljer. Hittade de här skönheterna på designsverige. Kommer från Odd Molly och kostar ca 380 kr. De finns även i ljusblått med vinröda detaljer. Till alla som inte redan har inhadlat ett par så är det hög tid nu - tycker du de här va lite väl dyra för din plånbok så har de ett par jättefina på lindex med knappar på!

Sommaren -06

Sommaren -06
Appelsin





I Like

I Like

I höst så ska jag ta tillfälle till extra många spakvällar och varma bad med gott luktande badskumm och krämer. Jag tänker lyxa på mig ett riktigt godisluktande badskumm och här är några produkter jag gillar! =)   Whipped Sugar Body Scrub, Pink Cotton Candy – En kroppspeeling med socker som gör att huden blir len och mmm.. luktar himmelskt! 
Greenland Milky Shower Gel, Rice Milk & Vanilla – Otroligt fräsch och luktar säkert jättegott.
Proteinerna i ris-mjölk ger fukt och gör din hud mjuk samtidigt som vanilj ger dig en diskret härlig doft. Hittade de här på elven.se


fest!

fest!
Ikäll ä det fest =D älskar verkligen fredagar. just nu sitter jag och lyssnar på madonna och myser
vid tanken av att sova hoss Lonja med flickorna <3 Ska bli jättekul! vi ska:
♥ käka massa chips
♥ göra tacos
♥ eftersom det är fredag den 13:de så tänkte vi hyra skräckfilmen fredag den 13:de :D och så blir det nog American pie eller Scary movie oxå
♥ smink varandra å gå ut
♥ snacka och ha det bäst!

pusspuss



Lite mode måsten bara..

Jag sitter och kollar in höstmodet. Lusläser en modetidning som om det vore självaste bibeln och kollar känids outfits som om det gällde liv och död. Men sån är jag. Hittar många snygga saker. Lite saker från sass&bide och det är ju inte för inget som det är Kate moss favvo. Och sen så böra för att nämna det så måste jag säga att Nicole Richies nya höstlook värkligen ä fin. Stora halsdukar och äkta stuprörsjeans, man blir bara grön av avund!
 can't live without haoute couture!

Lina måste ha i höst:
- Nya mörkblå sturprösjeans som sitter sådär drop-dead-fine.
- Versaces nya parfym som passar mig ulta perfekt! den ´heterbright crystal och ä så rosa och diamond det kan bli.
- kappa? fast det verkar nästan hetare med jacka nu? hjälp mig å välja!
- BWO nya skiva? om det kommer en så ä det ett måste! (ni får säga vad ni vill) eller så blir det scissor sisters!
- ögonfransböjare - måste ha bara!

ok, jag får fortsätta på listan sen....

dagens..

Jag är helt förstörd för min hårddisk har crashat! buhu! Inte alls lika många inlägg på bloggen kommer det att bli tiden framöver :'( men, men... 
Angora blend wrap cardigan large viewCarker pigskin bag large view

De här värkar skönt, varmt och så är det ju bara sååååå snyggt! Väskan är från Anya Hindmarch och den snygga koftan är från Rick Owens. Stylish! ;D

Dagens  bra saker:
- Gjort no redovisning
- Gjort läxan
- Ska träna

listan på jobbiga grejor kan göras meterlång. Till att börja med har jag glömt franskaläxan. Piss!

Utmanad:

Vad heter du?
Lina
Vart bor du?

Bålsta
När är du född?

1992
Beskriv din stil med 3 ord?
modern, street, girly (ish vad jag hatar det där odet girly!)
Vad innebär mode för dig?
livsviktigt och skall tas på sörsta alvar xD
Vilka är dina favoritaffärer, butiker?
hmm.. svårt. jag älskar shoppingen i Paris men här i sverige ä det Gina trcot å så ä jag ju adicted to H&M
Shoppar du second hand?
neee..
Vad är din favorit i höst?
kappor med stora knappar och så är det alla snygga skor från chloé
Hur mycket shoppar du för i månaden?
vet inte så mkt jag kan
Dyraste plagget respektive billigaste?
Mina Levis jeans för ca 1000 spänn mitt billigaste ä nog några strumpor^^

Tror du att du kommer att kunna shoppa lika mycket om 10 år som du gör idag?
Jag är designer och jobbar med det jag älskar med, jag sitter med en shysst våning i New Yorkoch min blogg ä jätte känd ;)
Brukar du tröstshoppa?
nej, shopping är bäst när man ä på bra humör, om jag ä ledswen snackar jag med nån eller äter massa godis ;)
Högklackat eller lågklackat?
Lågklackatkänner jag mig säkrast i.
Vilken är din drömväska?
Marc Jacobs nån ?
Vilket blir ditt nästa köp?
vet inte, märkessmink?
Favoritblogg?
min och några fler!
Vilka är dina stilikoner?

Kate Moss och Gemma Ward
När upptäckte du ditt intresse för mode?
Jag föddes med det ;)
Vad vill du jobba med i framtiden?
Designer eller moderedaktör
Favoritplagg just nu?

svarta skinny jeans
Favoritaccessoarer?
skorna i höst =)


Hair style

Att det ska vara grunge hairstyle har Vr redan tjatat om ett bra tag. men hur skaffar du den? jag guidar dig!
- Tvätta håret, om ditt hår är smått fett så kommer du mer se ut som en grottmänniska en än trendig typ.
- Borsta håret! visst det ska se lite småtovigt och trassligt ut men inte VARA det på riktigt. Det sliter på håret. Borsta igenom regält innan du börjar styla.
- Styla! Satvattenspay för en matt och småruffsig känsla. Annars så funkar det också bra med bedhead produkter och mousse fall du vill ha volym. Bara det blir smått ruffisgt så blir det bra! :D
- Avsluta med hårspray - men var försiktig inte för mycket så att håret blir till något som känns som barbie hår.
Hair style

Var kommer Grunge frillorna befinna sig i höst?
De lever på stureplan men synns även ofta på chica caféer och på fashion butiker. Och så finns det ju så klart på varenda catwalk!

Slänga i höst:
- pickiga, breda diadem
- rosetter och grejer att ha i håret
- plat-tången
- voffelgärnet
- glanssprayet

Spara i höst:
- locktången
- saltvattensprayet
- Tony and guy shampoot!
- svarta smala diadem

shoppa i höst:
- root lift spray
- torrshampoo
- chica rutiga diadem



Linas modeval i höst!

Linas modeval i höst!
1)   Sweetface har en snyggare kollektion än någonsin, de blandar en kvinnlig look med mycket, mycket fashion. Jag blev speciellt kär i deras ljuslila satinklänning!
2)   Chloé väskor! Jag älskar dem allihopa och jag skulle ge allt för att en skulle platsa i min (något fulla) garderob!
3)   Jag blir glad av att se så mycket produkter, insamlingar och kampanger för bröstcancer. Det är mäktigt att folk när de vill kan vara så givmilda! Snart ska även jag shoppa loss på någon rolig produkt från rosabandet!
4)   Även fast själva doften och flaskan känns något passé så stannar den kvar på grun av sin goda, friska doft. Jag snackar om Donna Karan Be Delicious som värkligen håller lukten länge. Plus för det DK!
5)Ohh! Jag bara smälte när jag såg den här skinjackan från Mint&vintage. Så Kate Moss, så vintage new yorker!6)   Stlirena guldarmband från Nikki Geula. Vill ha på armen i höst, passar snyggt till allt!


Hår styling

Hår styling

När jag va i Jakan ( Slangord för Jakobsberg till alla efterbliva som inte vet :-P) så köpte jag ett riktigt glassigt root lifting spary från Björn Axén. Luktar gott och ser så där classy ut i helt svart och stilren förpackning ^^ I like. Är det bara jeg eller påminner inte doften av J'adore dior  parfymen?


Festkläder AB

Festkläder AB

Kände för att klippa och klistra lite så jag gjorde något slags kollage med höstens finaste feststyle. Hittade kläderna på lite olika hemsidor men min favorit va jackan burberry. Skorna är ju också helt otrloigt snygga, från delicius.

Idag blir det nog lite shopping, ska till Jakan med Sara. Hoppas jag hittar någon fin tröja på h&m. Känner för något nytt och fräsch tills på måndag. Det får inte bli för dyrt bara för jag får min måndagspeng och sprar till island så...

Pusspuss<3


10 frågor om väskor till Elin!

Väsk-älskare é vi allihopa!

1) Måste i handväskan?
- Mobil, läppglans, pengar och nycklar
2) Vilken väska har du just nu?
- En liten röd från Björn Borg
3) Det här läpar jag på i onödan:
- Läppglans
4) Beskriv din drömväska:
- En Louise Vuitton med typ as mycket plats och väldigt snygg
5) Om du hade hur mycket pengar som heslt, vilken väska skulle du köpa?
- En Louise Vuitton och en gucci, vet inte vilken!
6) Hur många väskor har du?
- Ca 15 st
7) Är du en väsktjej?
- ja solklart ;-)
8) Vilken väska skulle du aldrig hänga på armen i höst?
- En rektangulär jeansväska
9) Om du får välja: en Marc Jacobs eller en Prada?
- En marc jacobs
10) Hur ser höstens väsktrender ut?
Ganska stora, inte så små och mycket läder!
 



Gott ^^


dricker caffe latte smak cappuccino. mamma o pappa kom just hem från ikea har köpt massa nya grejor. Soft fredag. Ikväll kommer Elin =D

New york - all day long

New york - all day long
Läppbalsam från MOR cosmetics- 190 kr
Svarta balerina skor från Mary Jane, $12.00
Svart liten jacka från Emilio Pucci ca 19 000 kr
Byxor från True Religion, ca 2600 kr 

new york

Ankel boots från märket Velvet
Halsband från Tres Jolie
Blå klänning från Chloé
Snygg skinväska från accessoara/ Maling mikai


Dagnes like:


Dagens vill ha är de här skora som skulle passa finfint en fredagskväll. Inte specilt dyra heller ävan fast de ser ut som riktiga dyrgripar - $34.00    Från Faux 
Dessutom va det jättefina rosetter som jag tror de flesta skulle uppskatta!

Klicka på bilden fall du vill köpa eller bara se störe bilder på skorna!

Varför känner jag igen mig i det här?

" det finns stunder när allt går dig väl. Men var inte orolig, det varar aldrig länge"

ur boken Tusen vägar till visdom


Höstmys!

Höstmys! 

Snygga orange/röda pumps från DELICIOUSSkön kofta från paule & Joe sister Svarta jeans med mönster från Roberto Cavalli Äntligen så börjar det bli höstväder ute. Dags för mysiga tv-kvällar, sitta framför brasan och ha levande ljus tända. matcha höstens färger med mockapumps i varma färger som appelsin orange, tomat röd och kanel brunt. =)



Dagens vill-ha!



Tusan, vad man kan hitta mycket på amazon.com. Hittade bland annat de här skorna som är designade av Jessica Simpson. Riktigt fina platåskor . Försöker att hitta ett par snygga stövlar inför vintern så det blir inga lackskor för mig inte. Tyvär, tyvär.. 

Fashion report: Paris

Ska du resa någonstans i höst? kanske Paris, av egna erfarenheter (..och andras) vet jag i all fall något så när hur man shoppar, klär sig och äter bäst i Modets huvudstad.

Shopping: Paris kryllar av lyxiga små butiker längs gatorna för de fina fransyskorna. Även fast det är underbara får du inte glömma bort alla gigantiska shoppingcenter med affärer som La redoute och andra små make up och beauty shops.

Vad ska jag shoppa i Paris? Förutom kläder på LV (en nyckelring räcker men något ska det va..) och så finns det ett otroligt stort utbud av smink. Skorna kan verka otroligt billiga längs gatorna men förvänta dig inte kvalite fall de är orlimligt billiga.

Mat: Små resturnager i gränder och liknande är guldgruvor för mat i Paris. Det kan vara väldigt svårt att hitta resturnager med lediga bord längs de stora gatorna i Paris så det smartaste är att köpa en sandwich och vandra runt eller ta nåon lite resturang på någon sido gata.

Vilken mat måste jag pröva?
♥  Saladerna ( tornfisk m.m)
♥ musslor (älskar!)
♥  sandwich ( gott och billigt)
♥ det som lockar dig på menyerna, i Paris finns något för alla!

Style!
I paris kommer du undan med vad som hälst bara det är ett klädesplagg, även fast det är trendigt att klä sig i det senaste så synns det mäst runt shoppingkvarteren där fashionistas hänger. Runt Pompido kryllar det av konstnärer och på gatorna i det övriga paris finns det alla olika sorters människor.  men man kan ju som sagt se vem som är från Paris.

Feminint och sofistikerat:
- Enkla plagg i svart eller vitt med få accessoarer
- Skärp höst upp i midjan som framhäver midjan
- Högklackar på!
- Stora svarta solbrillor på sommaren!
-svarta strumpbyxor


Outfits x4

1)Leather biker jacket large view2)Pleated B bag large view
3)Lace insert top large view4)Kathlene wide leg pants large view
1)Kate Moss style! Svart, rockigt och med trendiga detaljer som träklackar och långa halsband. En stil för dig som tycker det är snyggt med mycket svart, skin och nitar. Passar alla med en gnutta stil i kroppen som klarar av att matcha plaggen rätt!

2) Lady like look! Snyggt med ett skräp högt upp som framhäver din midja lagom mycket. Svart ger en sofistikerad och kvinnlig look. Akta dig för att se för dressad ut, det kan bli lite fånigt!

3) English school girl! Preppy och boho på samma gång med gammla vita blusar och höst upp sittande kjolar. matcha med de senaste it-skorna och då får den perfekta stilen.

4) 70-tals lyx! för den som vågar sig på riktigt trendiga plagg som till och med skulle få Serena Miller att tappa hakan. Tweed byxor, blanka blusar i satin och ett big smile och du charmar stan!

Dressingroom style icon

Dressingroom style icon

Audrey Hepburn föddes den 4 maj, 1929 i Bryssel. Vid sjutton års ålder började hon göra reklamfilm för KLM och fortsatte sin skådespelar karriär spikrakt uppåt. 1953 spelade hon i filmen Prinsessa på vift och fick en Oscar för bästa kvinnliga huvudroll. Genom en annan filminspelning träffade hon den franska modeskaparen Hubert Givenchy. han designade flera av klänningarna hon hade i filmerna. Hon hade mycket feminina plagg och kommer alltid att minas som en av 1900-talets största pinuppor.    

Läs mer på: http://www.audreyhepburn.com/ eller http://sv.wikipedia.org/wiki/Audrey_Hepburn


ahh!

Ibland händer det något så sorgligt, hemskt och förfärligt att man inte blir glad. Något sådant hände idag, den nya fina tröjan (västen) tappade en knapp! aaaaaaaaaaa!!!!!!!!! oh no!

buhu- sometimes i hate H&M

Shopping, dag 2



Jag komm just hem från Jakan, Outletten. Sara sov hos mig och sedan fäljde vi med min mamma och pappa till Barkarby för att de skulle gå på IKEA och lite andra affärer. Det slutade med att jag fick en jättefin väska som jag är helt förälskad i. Den perfekta väskan lixom! så lycklig. :D

Hatt-fnatt

Hatt-fnatt

Marc Jacobs och Balenciaga, Louise Vuitton och Missoni. Alla sattsar allt på hattar i höst. Från päls till rutigt i tweed eller enkelt i svart eller beige. Den modernaste accessoaren är på ingång i alla budget butiker, i det exklusivare har de redan funnits länge... 

Mina favoriter kommer från Marc Jacobs och Blumarine som matchar höstiga outfits i grått och brunt med oversizade hattar i mjukt stickat tyg och fluffig päls!