Filmer jag längtar till




Nu kan jag ta foton, hoho

Dagens outfit, hoho jaja!

Lördag 17:41

Känner verkligen att jag måste skaffa mig ett liv, jag får panik. Jag har ingenting att göra, fösökte som sagt träna idag men eftersom jag tydligen blivit invalid var det ingen Bootcamp idag. Hehe, "Jag läste nog lite fel". Fuck. Jag sitter och läser Brott & Straff av Dostrojevski och dricker te. Köpte how ever en klänning från Saint Tropez idag, väldigt snygg. Nu ska jag gå på toa och sedan fösöka komma på hur man tar foton med min macy, har ju haft den i ett halvår och fortfarande inte tagit en schieze bild. Epic.

Lördag 14:30

Godmorgon!
Jag har sovit 12 timmar i natt, vilket skämt! Vaknade dock inte nu, utan klockan tolv, någonstans går väl gränsen liksom. Igår bokade tjejerna Paris-biljetter så nu tänkte jag kolla hur mycket pengar jag ska överföra till Annettes konto, få någonting i mig, fortsätta redigera lite på vårt engelska projekt (en film) och byta om till träning. Det blir Bootcamp idag, jag åt en hamburgare på McDonalds igår och dracke en stor cola, inte helt okej. Så nu ska kalorierna bort! Igår kväll var jag och såg på Halmet på Stadsteatern; underbar! Gustav Skarsgård var huvudrollsinehavare och "Johan Falk"-snubben var Claudius, inte illa!

Ps. Min nya idol.

Nya sängkläder?



Jag tycker verkligen om att köpa nya sängkläder, det fräschar upp tillvaron på ett kick! Nya påslakan och örngott, lite roomspray och en tidning är vardagslyx för mig (Plus såklart, lite dyrt shampoo i duschen). Ovanståendekommer från H&M och är till riktiga pangpris, funderar på till det höger.

Söndag 19:27

Hallå folket!
Nu sitter jag och dricker te i min rosa mysdress och väntar på att Rasmus ska bli klar med sin mission, har skickat iväg honom för att hyra Johan Falk och köpa 70% choklad. Jag kör stenhaårt på träningen nu (okej då, jag åt en fett-drypande pizza till middag, men vad ska man göra?) och har varit på Bootcamp idag. Imorn blir det något av en släktdag; först fika i Enköping med mormor och morfar, träning med Emma på Sats och biotittande med min närmsta släkt på pappas sida. Idag har jag också upptäckt Paradise Hotel, ypperligen roligt program.