Varför är det så jäkla svårt att komma på rubriker?


Den här bloggen är väldigt on/off nuförtiden. Det är ju för att jag inte hinner ofc. Veckan har varit sjukt fullsmockad med grejer att göra (jag har tränat yoga och pilates två gånger, träffat Maja, pluggat, varit med Rasmus and on it goes). Men jag har märkt att allt handlar om att vara effektiv, jag verkar jobba bättre under stress. Och på tal om jobb ska jag jobba på riktigt snart på reklambyrån som jag praoade på. Ikväll ska jag iväg på middag med familjen och så har jag varit och ätit massor av fika hos mina kusiner. Igår kväll såg jag på Boat trip, roligt roligt roligt.

Ps. Hörni snyggingar, glöm inte att drikc amycket Chai latte på Espresso House!


Sara och Lina pratar i telefon


Igår var jag först med Rasmus, efter att jag blivit väckt klockan två. Shit, hur länge kan en människa sova utan att svälta ihjäl? Jag hade planerat att jag skulle gå upp klockan nio men... så blev det inte riktigt. På kvällen kom Sara till mig och vi snackade, drack té och lyssnade på Veronica Maggio (som jag börjar tycka är bra). Sen gick vi till mig mormor och morfar för att se på Extra Extra. Det var det sämsta. När vi kom hem busringde vi Nina och kom på att vi glömt sätta på hemligt nummer så det hela blev lite misslyckat.


Charmtroll!

Det här händer i veckan (bland annat)


[ ] Friends utbildning halva måndagen
[ ] Träna Pilates på Sats
[ ] Träna Yoga (+Ashtanga yoga)
[ ] Tjejmiddag hos Melina
[ ] Träffa Maja, det var ett tag sedan!
[ ] Se på Dexter med Therése, eller hur?
[ ] Låna en bok av Kafka, kanske Förvandlingen

Fredags


Det känns lite konstigt att komma hem så sent från skolan om fredagarna. Det tar ju lixom sin lilla tid att komma hem, men no biggie. Jag han med att köpa en söt grå kofta (hundra procent bomull ofcourse) och på kvällen var jag med pojkvännen och såg på Shutter. Den va rätt b faktiskt, typiskt amerikansk skräckis; ett par åker genom en skog, kör på något fult, läskiga saker börjar hända, en av huvudpersonerna slutar på psyket. End of story. När jag uppdaterat bloggen lite ska jag sätt mig och läsa i mina nya tidningar. Var det någon som sa många?


Lööööööööve!

Lite vad jag gjort


I torsdags var jag hos Tess. Vi pratade och sedan såg vi på Dexter (som hon är kär i!), börjar också falla för den serien. Den är riktigt trevlig. Roligat att jag coh Therése dessutom han med att träffas två gånger den här veckan! Igår så fyllde min Kompis Annette år så undervåran håltimme gick vi på ett jättemysigt café (jag åt nån supergod passionfruktsgrej och smakade på chai te av en kompis, väldigt gott. Det ska jag dricka nästa gång jag är ute och fikar). Sedan kom vi på att vi började och sprang allt vad vi hade, gick lite vilse, höll på att bli överkörda och kom två minuter försent. Så kan det gå.


Blixt-jeansen

I'm not dead


Wohoa
Vilken fullmatad vecka, säger jag bara. Har inte kommit mycket i närheten av någon dator, förutom i skolan och då är det knappast som att man vill sitta och blogga. I förregår köpte jag årskort på SATS och igår gick jag på min första Ashtanga yoga lektion. Jag har faktiskt prövat yoga förrut men inte den här sorten. Det var jätteroligt, sen har jag också köpt biljetter till VRG:s insparks fest på Mango Bar och nu ska jag bara försöka lista ut vilken superhjälte jag ska vara utklädd till! Nu ska jag plugga some more och läsa ELLE! Skönt med nåra timmars lugn och ro.


Håltimme?

Update på läget


På tåget hände det en massa saker idag: en gubbe snarkade jättehögt, en man i femtio års åldern satte på turkisk musik på sin mobil och jag kladdade ner mig med en chokladkaka. Charmigt!

Laalalalalala!


Woho, måndag och en ny vecka.

 Fräscht och trevligt eller hur? Man måste ju vara positiv, fast jag är rätt trött just nu. Så jag ska verkligen försöka ligga i min säng prick klockan tio idag. Det akn bero på att jag är förkyld och att jag var på Akademibokhandel (föresten, om det är någon på den bokhandels som läser det här tyvker jag verkligen att ni ska ta bort den livsfarliga gummimattan innanför dörren så man slipper fastna med klackarna, ramla in i en vägg och skämmas ihjäl!?) istället för att gå hem och sova. Där har vi en nackdel med att bo så lång ifrån, meeeen. Det är lugnt.


The-Lina-frisyr!

Godförmiddag alla


Hej där,
idag är det söndag och jag hade tänkt att hinna med att både städa mitt rum och ränsa garderoben. den börjar bli överfull och jag har kanppt någon plats kvar i den. Igår var jag med Rasmus nästan hela dagen. Någongång vid nio tiden åkte vi till en "fest", men det var jättetråkigt där så vi åkte hem till mig istället och såg på Da Vinci-koden och drack latte. Mysigt.


Nya modetidningar!

Maja och jag ska se på Sex and the city


 
Det här var i Torsdags. Duktig jag är som fick in det här på bloggen, världens sämsta kvalitet tyvär. Men det är sånt man får ta. Nu ska jag dyka ner i nya VR och Glamour. PUSS!

Gud vad skönt med helg


Äntligen lördag och man får vila upp sig lite. Igår hade jag en jättebra dag och jag hade värsta matte abstinensen och satt och gjorde matte hela tiden. Vi hade våra redovisningar i Svenska om ett föremål som symboliserar en själv och jag tog med en karta (jag gillar förändringar, resa och de många av min akompisar bor utomlands. Eller nått), sedan hade jag Engelska, Historia och Matte lektioner. När jag kom "hem" från skolan, hämtade mamma mig på stationen och vi åkte och åt middag hos farmor och farfar (grymt god advokado och lime mousse till efträtt), jag pluggade lite mera matte (oroväckande) och jag fick en jättemysig röd stickad tröja av mamma som hon köpt på Land's End och en superfin vit blus av min mormor (dom hade varit och shoppat). På kvällen var jag hos Rasmus och såg på Superhero movie, den var rätt kul. 


Dinner time hos farmor och farfar


What happens in Vegas


Jag glömde berätta att jag äntligen sätt "What happens in Vegas". Efter att ha läst att den bokstavligt talat var skräp i både Metro och City (min dagliga tåg-litteratur) var mina förväntningar låga. Men den var jätte söt, rolig och vem älskar inte tanken på Cameron Diaz och Ashton Kutcher som ett par? Och när vi ändå talar om film, borde inte nya Harry Potter filmen komma snart? Jag väntar (a)


Vegas baby!

Nu kan ni sluta försöka hacka bloggen


Woaaaaaaa!

Ny blogg design. Jaja, jag byter ofta men jag har stora problem med att vara nöjd med den här hemsida (vilket jag inte än är) men, men det får väll vara ungefär såhär i ett tag. Imorgon är det fredag, som inte kan känns annat än formidabelt. Idag hade jag sovmorgon till klockan tio, första lektionen franska, sedan hade jag min första Liv & Studier lektion och sist svenska. Men då var vi redan trötta och flummiga så vi skrattade åt ungefär allting. Hoppas ni inte tycker att min blogg är för mycket Wannabe-blondinbella, inte för att jag har något imot henne eller så men I'm no copycat. Rosa gör folk glada - that's it!


iPod och en väska, bild tagen för några dagar sedan

If this sentence looks write, you're in for a tough year!

Herregud, det känns som om jag gjort väldigt många saker idag. Imorse mötte jag upp Josefin vid tågstationen vid sjutiden, sedan satt vi på tåget tillsammans och pratade lite och jag läste Metro som vanligt. I skolan fick jag tillbaka min matte diagnos ochd et gick rätt bra på den. Efter matten hade vi håltimme fast jags att och gjorde läxa, sedan var det Historia A på engelska och sist franska. Gud, jag måste vara sämst i Sverige på det språket. På riktigt. När jag kom hem så ringde jag Sture Reklam där jag ska jobba lite i höst och sen var det fram med läxorna. Var rätt duktig och satt och pluggade i två timmar och drack milkshake. Väldigt roligt när man känner att man får saker gjort. Sen har jag pratat med Nina och Sara i telefon. Nu ska jag äntligen ta det liiite lugnt och se på DH eller något. Imorn så har jag två prov och ska springa 5 km på idrotten. Dom kör hårt med oss.


Favoritchipsen. Rör dem inte och ingen blir skadad!