Snyggt.



Här har vi nån som lyckats få till ett riktigt fint outfit. Från Stockholm street style. Ja, vi svenskar klär oss snyggt (;

Dagens outfit:

image151 
Linne från Carlings
Avklippta byxor från Energie
Gladiator inspirerade sandaler köpta i Belgien


Goodmorning!

Solen skiner och jag hade inte kunnat vakna på ett bättre sätt. Nu ska jag ut i solen och äta frukost och läsa lite i min pocket. Den här veckan så är det "När Lucy Sullivan skulle gifta sig". härlig sommarlitteratur av Marian Keys.


Fall jag hade en skortklänning så skulle den promt åka på idag, den här är från Permanent Vacation.
Ha en trevlig dag!

Fjortis-frisyren.

Är den som jag vill ha just nu. Alltså fluffit upptill och platt nedtill och så en självklar sidbena. Nu har jag kommit på ett nytt sätt som kanske funkar. Tihi. Det återstår att se.. HOPPAS!

Heej,

Nu är jag i Sverige igen!

Bilresan tog lååååååång tid. Inget intressant hände så varför skriva om det. Jag börjar gilla den där nya lacktightsen hos Gina. Även fast jag nog inte själv skulle ta på mig ett par (inte än ialla fall). Men på Elin Kling ser det riktigt snyggt ut. Hon kan verkligen det där med styling. Vår egen lilla stilikon här i Sverige kanske?

Jag tycker om hennes gladiator snadaler och den fräscha kjolen. Väldigt bra inspiration!

































Mycket att göra. Not

Så vad gör jag idag då?

Tydligen blir det inte mer aktivt än att kolla modebloggar (beroende,beroende,beroende), läsa massa och inte vet jag. Har gjort 50 tusen outfits i photoshop men det funkar ju inte att lägga upp dem här. Eller jag förstår ialla fall inte. Blääää. Dessutom så vill jag gärna få reda på hur man ändrar bakgrund och Header. För dom är inte särskilt snygga enligt mig.

På Måndag kommer jag hem till Sverige igen. Då har jag massor att göra, jag fyller ju år på Tisdag! sedan kommer massa kompisar och vi ska slagga i lill-stugan hela veckan. Menmen, jag måste hitta ett par gammal levi's jeans och klippa av (dom måste vara grymt slitna) och sedan bära till nån av mina nya tunikor från Zara. Det låter bra.
 

Doing Amsterdam.

Tjenamors.
Idag blev det dåligt med shopping. men,men. Det är ju skönt att göra lite andra saker ibland. Så jag har läst, promenerat, vart lite social och matat ankor (och änder och gräsänder och fiskar..). Sedan så har jag ätit lite imellanåt.

Imogon så blir det Amsterdam om jag får som jag vill. När jag tänker på Amsterdam tänker jag på droger, tulpaner, kanaler, träskor och att om man parkerar på fel ställe så låser dom fast däcket. Intressant blandning minst sagt. Och visst har jag varit där förut, när jag var mindre. Då trodde jag att tablettaskarna med pantrar på inne i affären var godis. Mamma sa att det var xtc. Ett annat minne var att jag somnde när vi åkte båt i kanalen.

Så för alla nyfikna som undrar vad jag ska göra i Holland - tja, det är helt enkelt inte farligare än att gå på museum, shoppa lite och sitta på café. det är ju trotts allt semester.

På fötterna

Idag så blev det nöjesparken Walabi, som kan skryta med 11 bergodalbanor (om inte fler?). Även fast jag inte åkte så många han jag med mycket kul. Till lunch blev det en vegitarisk hamburgare och till middag blev det grillat. På vägen hem så han jag även med ett köp av gladiator-ispirerade sandaler 8som enligt mig är det snyggaste att ha på fötterna just nu). Om det blir fint väder imorn så matchar jag dem med en t-shitklänning- en av sommarens favoritcombos. Enkelt men snyggt.

Några andra som ser fräscha ut i grek-sandaletterna är Ashley Olsen, Kate Moss, Lindsay Lohan och Kylie Minogue. och det går faktiskt att hitta hyffsat snygga i hemma i Sverige också. Kolla in Sko Punkten och Din sko och du kommer definitivt komma hem med ett par.

Även fast de här aboslut inte kommer hålla under hösten och det är tveksamt om dom gör en comeback nästa sommar så håller de hela sommaren och är snyggast just nu. Dessutom matchar det till så gott som allt i min sommar garderob.

Söndag

Idag är det söndag. Och jag gör det man mest brukar göra på söndagar- gå runt och sega och ha det långtråkigt. Eftersom jag är i Belgien så är alla affärer och allt stängt idag. Även fast jag for runt i centraleuropa igår är jag uttråkad idag. Tyskland, Luxenburg och Belgien. Jag köpte lite duschlotion, shampoo och balsam från det fanska märket Le petit marseillais. Jag hade min halvnya tröja från Urban Outfitters. För dem som inte vart där är det en underbar affär på Biblioteksgatan i Stockholm. Där hittar man inte bara deras eget märke utan även Sonia Rykiel och lite Vintage.

För dig som är sugen på Vintage finns det även en jättebra lite hörna på Topshop. Jag planerar att kolla in en Vintage affär på Odengatan någon dag i sommar också. Utomlands kan man också fynda fullt med Vintage. Solbrillor, scarfes och väskor (även skor i vissa fall) är det jag spanar in först. Själv älskar jag mina oversizade-tanatglasögon i blekrosa som jag hittade på Topshop. Flera vintage brills hittar du här!

Ikväll blir det förhoppningsvis middag ute. Yes.

Trendspaning ute i Europa

Jag sitter och smygtittar på höstens mode. Favoriterna är helt klart Karl Lagerfelt (som är en legend i sig), Betsey Johnson och Burberry. Än så länge! Det finns mycket kvar att se. Nätstrumpbyxor, kortärmade kappor, 70-tals modell på byxor, stickat och läderskärp ser ut att komma stort. Men i sommar så får skärpen ligga kvar i lådan. De blev alltför uttjatade i våras och känns nu ganska b.

Veckan har jag spänderat i Bryssel, Waterloo och Paris. Imorgon blir det Luxenburg och kanske Amsterdam bortåt nästa vecka. Och nåra guldköp kan jag faktiskt skyta med. En stort burberry mönstrad väska med skindetaljer (nej det är ingen äcklig kopia utan en från New de Wolf) som kommer passa utmärkt som handbagage, ett par kortkorta beiga shorts från Jennyfer i Paris och en casual svart tee med tryck från Zara. Dessutom så har jag köpt det nya hetaste lipbalmet nämligen Carmex. För snygg retro förpackning för att jag skulle kunna låta bli.  Även fast jag gjort en del fina köp är shoppinglistan fortfarande lång. Där står highwater-byxor, ny sminkväska plus lite nytt fräscht innehåll, bekväma skor inför italien (det blir en ny upplevelse för mina fötter. haha) och för att det inte ska ta hela dagen att läsa det här så tar jag stopp här.

Imorn skriver jag om mitt besök till Luxenburgs huvudstad Luxenburg. Mycket kreativt namngivning av huvudstaden föresten. Eller hur?