3 varianter av blått



Budget- Den söta klänningen i mitten är en bra budgetfavorit för den som inte vill lägga ut för mycket, men ändå vill ha ett bra basplag - 349 kr från Ellos

Medel- Klänningen längst till vänster är från Topshop. Topshop är lite dyrare än Ellos men är bra för den som inte vill beställa kläder utan vill veta att de sitter bra.

Exklusiv- Klänningen längst till höger är superfin. men som asgt DYR. Kommer från Philip Lim. En riktig party dress!


Beauty Deluxe

Beauty Deluxe
Vill ha, vill ha! Vad mer behöver jag säga?

Coconut Bodyscrubb från The Body Shop
Cafe ou lait shampoo från Philosophy
Buttercream kaka från Lush
Bodybutter från Carol's daughter
Coffe Bodyscrubb från Lalicious
Lemon soap set från Caswell-Massey
Lipbalm från Benefit cosmetics
Coco conditioner från Bumble and Bumble

Tisdag

Okej, den här bloggen har på något vis förvandlats till en expotion av mode- både bra och dåligt.Det dåligaär att modet helt knuffat undan mitt liv ur den. När skrev jag senast vad jag gjorde lixom? nej, exakt ingen kommer ihåg.
Det positiva är att jag älskar mode och kan inte få nog av det så jag bara fortsätter, fortsätter och fortsätter ( heh, yes jag skulle skriva ännu mer om jag hade tid). Så det får det bli ändring på.

Idag vaknade jag och det var ovanligt skönt att ligga kvar i min säng. Efter ett tag så lyckades jag på något vis släpa mig upp ur sängen och ner till frukostbordet där jag sömningt (annan beskrivning: halvdöd) åt två stycken mackor insmetade i jordnötssmör. Och nu är det slut också! (jordnötssmöret asså) Helt förfärligt! Jag gjorde mig iordning och snabbade mig ut till taxin - där jag i desperata behov försökte piggna till genom att lyssna på "way to" högt ljud i min iPod. Och nej, Golddigga lyckades INTE pigga till mig. När jag kom till skolan så övade jag och Tess lite på vår Engelska sen fortsatte dagen i samma stil fast jag någon gång runt lunch så vaknade jag till något.

Påväg hem i taxin blev jag uttråkad och bestämde mig för att se på Pirats of the Carrabian ( i min iPod video för dem som undrar, nej jag hade inte med mig en tv i bilen) Vilket ledde till att jag mådde illa.

Nu ska jag ta och:
1. Duscha
2. Tana med min summer glow från dove
3. Hitta lite tailändska recept i tema
4. Så på sex and the city?


Guccis vårlook



Svart, glänsande, stora solisar, neon och platt hår är en av Guccis höjdar looker inför våren -07.

Red'n'blue

blue'n'red

Shorts från Chloé
Lipgloss från L'oeral, 99 kr
Topp från Topshop,
Sko från Asos.com, 522 kr
Väska från Topshop
Armband från Kenneth Jay Lane

Turban-terror

pradaarmani privé

Prada, Amrani Privé

Att turbanen blir en av vårens trendiga accessoarer är det väll ingen som missat. Turbanen kom lika plötsligt som ett störtregn i Sahara öknen. Även fast glamourdrottningar (Greta garbo och Marilyn Monroe) har bärt dem i alla tider så tror jag att det aldrig kommer sitta någon på mitt huvud... Men man ska aldrig säga aldrig..

Tyvär verkar inte någon av modellerna se särskilt glada ut över att ha en turban på huvudet.

Hot pink

Hot pink

Costume National                                  DKNY                                   CHANEL

Ljusrosa, mörkrosa, pastellrosa - Alla lika trendiga i vår men det finns en färg som lyser starkare än alla andra och syns mäst - Neonrosa. Färgen med stort f i vår. Mina neonrosa tights kanske åker frm den här sesongen, vi får se fall jag vågar. För dem som inte har några hot-pink tights som ligger och stökar nåns stanns i garderoben så hittar du på  topshops!


Dagens önske outfit:

Snart vår.

Shorts från Roberto Cavalli
Tröja från Splendid
Skärp från H&M
Ögonpenna från H&M
Väska från Asos.com
Skor från Chloé

Me, my iPod and Cosmopolitan are going to have a fabulous evening!

Framsida: tidningen Cosmopolitan iPod pure front, 3/4, 7/8, and pure side.
Sitter här med det senaste numret av Cosmo (yeeah!), min iPod som jag ska ladda upp massa sköna låtar på imorn och en singel skiva från Christina Aguilera. Ikväll väntar filmkväll med Lilla-syrran. Jag ha ätit kyckling-vingar och currysås och är nöjd och glad =). Hihi

size XXS



Ja, som sagt så börjar den kortkorta trenden erövra de flesta butikerna. Kanske är det dags att lägga beslag på ett par innan de är slut? De vita sportiga shortsen till vänster är från LaROK och sailor-shortsen till höger är från Seven Jeans.

Missa inte!

Klicka p?ilden f?tt st?a

Lindsay Lohan är Miu Mius senaste ansikte utåt. Och visst valde de rätt person? För Lindsay ser alledelles fabulous ut i den här utstyrsel . Även fast håret antagligen är en peruk och bilden är grovt retuscherad så ser det jätte tjusigt ut! Ett uppryck från miumiu?

Få Lindsays sminkstyle:
Stila Smudge PotsPhilosophy Crumb Berry Pie Lip Shine .5oz
Krämskugga från Stila    Lipgloss från Philosophy


Ooh!



Kort,kort och åter kort så verkar det se ut på shotsfronten i vår. Och jag hjublar! De här två var finna och prisvärda från h&m =)

Röda shotsen: 98 kr
Jeans shortsen: 198 kr

Chanel på catwalken

chanelchanel

I förregår (23/1) hölls Chanels couture visning. Svart, vitt var basen som vanligt när det gäller chanel och Karls Lagerfeldt hade designat kollektionen. Jag tyckte om den vackra svart, vita tyll-klänningen med stora detaljer där uppe till  höger. Det var mycket ljusa läppar så det kanske är dags för att ta fram idom-tuben igen?

Mera bilder här!

V.I.P only for stars

Eftersom den här bloggen har allt (eller kanske inte men,men..) så måste den ju också ha en V.I.P sida där bara de bästa får hänga. Snart skickar jag ut lösenorden, för såklart, är den lösenordsskuddat så bara de bästa kan komma in!

Linapinafina v.i.p

Coctail Girls


Hightech fashion

Hightech fashion
Läppglans från Fusion beauty, lite under 500 kr
Klänning från Ellos, 349 kr
Skor från Kork-easy
Blå Blackberry
Väska från Jimmy Choo

Refreshat mig och min iPod

Jag är nyklippt och glad. Måste säga att det inte blev som jag tänkt mig men det blev mycket volym och min lugg blev ungefär som Ashleys!

Och min iPod-älskling har fått nya kläder :-P. 3 stytcken sånna här stumpor: en grå, en orange och en ljusblå.

iPod Socks: Gray


Solblekta pasteller

Solblekta pasteller

Cremefärgat linne från Marni
Byxor från TopShop
Skärp från Ellos
Skor från Dinsko
Body butter från The body shop

Christian Dior on the Runway

diordior

Igår hölls den stora Couture dior visningen inför våren. Showen hölls i Paris, men var fylld av japansk lyx av alla slag - geisha stil, kimonos i lyxa matrial, stora sagoklänningar och väääldigt mycket couture helt enkelt. Sminket var minskt sakt orginelt. Men jag tyckte allt var fantastiskt fint! Här finns mer bilder!

Dagens önske outfit

Dagens önske outfit

Tröja från Splendid
Sko från Dinsko, 980 kr
Jeans från J Brand
Lipgloss från Philosophy
Väska från Jimmy Choo

J'adore! ♥

Vårens accessoarer

Klä läpparna i Rosa:
marc jacobs 
Rosa läppar är en av vårens accessoarer, istället för ett långt guldhalsband så matcha ditt outfit med ett par väl målade läppar. Hoppa gärna över make-upen på ögonen men gör en snygg bas på huden med concealer och foundation, matta med puder fall huden är glansig.

Klart för att postas:

kuverväska från RLNicole Patent Clutch

Clutch, kuvärväska, miniväskan - du får kalal det vad du vill men trendig är den i alla fall. Den här svarta lilla väskan kommer från asos.com och kostar 27 kr!! Den som modellen håller i bevid är från Raulph Lauren.

Sky high shoes:
calvin klackZeppa raffia wedges large view

Kilklackarna kanske är hatade av många, men av mig är dom ganska omtyckta. Till svarta stuprör, korta shorts eller en vippig-sommarklänning så är dom perfekta eftersom dom ger benen både längd och får dom att se smala ut!  Guldskorna är från Christian Louboutin och de vita från Calvin Klein.

Håll ihop huvudet:

Hairish  

Hårbanden sitter snällt kvar på alla modemedvetnas huvuden, diademen däremot slängs in i garderoben, eller ialla fall alla glansiga plast saker, tygtäckta diadem håller förhoppningsvis med ett tag till!

Vill ha i huset;




Snygg, snygg ram från Inreda, 215 kr
Naah, jag känner mig som en riktig fjollboll men den här brödrosten med Barbapappa var för söt för att inte få platsa på min blogg, från Inreda, 1125 kr
Läskiga chihuahua badgets från LaNinja, 19 kr
Söt liten "coffee burk" från Favoritsaker.se, 199 kr
Kaffeburk Vintage, rosa - Typhoon


Konfa;

ish, snart ska jag iväg på Konfa-läger till söndag. jobbigt, eftersom jag högst fått 7 timmars sömn. Men det klarar jag mig på. Får hoppas att jag inte somnar under någon gudstjänst..
Therése ska komma om typ en kvart. Tills dess så slappar jag =)
Min fredag var superbra ;-D

philosophy old fashioned lemonade shampoo, shower gel, and bubble bath
Den här skulle pigga upp,  men denna skulle också funka finfint!

Idagens

Jag måste säga att jag är stolt, glad och lättad att jag klarade av denna torsdag hemskadag utan att falla in i någon djup deprition. När det är torsdag så går nämligen allt snätt fall man heter Lina. När jag kom hem från skolan tog jag en dusch och försökte duscha bort alla torsdags kännslor. Det funkade bra, sedan unnade jag mig en vaniljlatte och en nutella-insmetad macka. Det var gottt. Nu ska jag göra ansiktsmask!

Dagens citat; Jag lever fullt ös medvetslös ( Sa jag till mamma om att jag inte kunde fatta hur Emma tyckte det var kul att vara hemma på fredags- och lördagskvällar.. )

philosophy double rich hot cocoa shampoo, body wash, and bubble bathphilosophy the gingerbread man shower scrub

Vill ha idag!       Hot cocoa och the gingerbread man produkter!

Bonbon pour les yeux

bonbonpourlesyeuxeyecandyögongodisögongodis

Patricia Schmid:
Hennes ansikte är vackert inramat med en rak lugg och en kort svart friyr som ser ut att vara tagen ur Kelly Osbourns perukgarderob, à la 70-tal. Den schweitziska modellen föddes den 1 januari år 1985. På hemsidan "one thousen modells" så har hon fått 5 av 5 möjliga poäng. Med 8 cm längre än mig (176 cm är hon) så har hon lyckats bra i modellvärlden!

Klona stilen!
Shiseido Advanced Performance LipstickLeather Stam bag large view

Kate Ankle Strap Patent Wedge   Plain Tunic Dress

Läppstift från Shiseido,130 kr
Väska Marc Jacobs
Sko från Asos.com, 474 kr
Lila klänning från Topshop, runt 300 kr

Idaaag;


Jag kom just hem från gudstjänst med Elin, Tess och Lonja. När det var klart så nappade jag åt mig en bulle och hoppade jag in i bilen åk åkte hem (nej, jag körde inte). Snart ska jag njuta av min fantastiskt härliga chiclit-roman "Alla var där". Jag fruktar stunden när den kommer ta slut, men jag har trots allt nästan hundra sidor kvar..
                     Omslagsbild <-- Me love!
Imorn är det min hatdag ( som jag ahr utsätt den till). Jag har nämligen musik och syslöjd bland annat. Och eftersom jag är så omusikaliskt blir det ingen dans på rosor. Och det där med korsstygn går väldigt segt, förhoppningsvis blir den klar innan jag börjar pensionsspara.

Min helg är redan fullbokad, inte en ända sovmorgon (fullt ös medvetslös lixom)
Fredag: Biblioteket, va med flickorna och få gäster på kvällen
Lördag: Åka på konfa-läger, packa!
Söndag: Konfa läger då med, kommer hem nån gång, rammlar ihop i en hög på golvet av utmattning- typ.

True blue

True blue
Jeans och glitter, partytoppen och gympskorna. De snyggaste outfitsen blir om man blandar stilar. Klä först upp dig med en festklänning och sedan ner dig med en over-size tröja över. Allt handlar om intryck.

Gråa jeans från Citizens of humanity, 3500 i rund svängar
Kort blå jacka från Josefssons, 199 kr
Mössa från Marc Jacobs, ca 700 kr
Skor från La Redoute, 329 kr
Handcrem frän MOR, 260 kr
Clutch från Scoop

MARYL vs ANNA

Djävulen bär prada är en av de bästa filmer jag sätt. Men jag tycker faktiskt att VOGUE's chefredaktör Anna Wintours rum är något snyggare än det i filmen. Lite exklusivare. Kanske?

Skäpp-o-hoj!

Skäpp-o-hoj!

Snart är våren här, och som alltid på våren så är sjömanstrenden stor- Den kan helt enkelt inte slå fel! Ett par säkra kort är ett par mörkblå shorts en vit shorta och röd/vit randiga bastoppar. Nu kastar vi loss!

Shorts från La Redooute, 299 kr
Blus från Topshop, runt 300 kr
Srumpbyxor från Topshop, 100 kr i runda svängar
Skor från FENDI, ca 5000 kr

Dagens outfit insperation:

Dagens outfit insperation:

Väska från accessoarize, ca 200 kr
Långt senapsgult linne från ellos, 179 kr
Pumps från asos.com, 406 kr
Parfym från burberry



Plugg, plugg

När jag kom hem från skolan gjorde jag en latte och käkade en avokado. Sedan pluggade jag lite till so- läxförhöret som är imorn. Tyvär gjorde koffeinet i latten mig väldigt över energisk så jag stod och hoppasde på min stol. och nu får jag ta och skärpa mig och återgå till mina studier. SåDet så!
Dagens vill ha;

Belkin tunetalk som du kopplar till din iPod och spelar in saker du vill. Verkar en väldigt bra idée när hjärnan strejar och läraren ber dig skriva anteckningar på det han säger inför provet. Spela in så kan du bara lyssna på det när du vill! Köp här! 895 kr

Dagens önske-outfit:

Dagens önske-outfit:

Glittriga pumps från have2have, 450 kr - Superfina party skor!
svart klänning från h&m, 398 kr - LBD är fortfarande lika hett!
strumpbyxor från miu miu - onödigt men väldigt fint kvalitet och snyggt matrial!
väska från louis vuiton, $675.00 - stort och snyggt, en klassiker från LV
scarf , ca 100 kr - söt och passar till allt. Kate Moss gillar.

Nicole

Nicolenicolee

Nicole Richie är min stilikon och har så varit ett tag. Därför kom det som en lättnad när hon inte var med i "sämst klädda 2006- listan". Britney fick ta imot guldpriset för det tyvär. Jag gillar Nicoles snygga vardagliga stil och hennes gala klänningar. Den är kanske inte hennes, utan hennes stylist - men för mig splear det inegn roll...

Stort hår i vår;


Bild från style.com , Oscar de la Renta

Klä på din iPod

Video iPod holder large viewiPod Cover
Mamma och pappa kom just hem från Kista centrum. De hade köpt en jätte snygg vit tröja med en rosa liten ängel på och ett par rosa håriga moonbooots från Esprit. Lite D&G style över dem. Just nu letar jag musik till min iPod vidio. Ett sånt här fodral till min lilla vita skönhet skulle inte vara det dummaste. Eller Kanske ett från LV?

Dagens önske-outfit

Dagens önske-outfit

Boot från have2have, 598 kr - over-knee stövlar är ett måste i vår!
Strumpbyxor från topshop, under 100 kr - vitt och stickat är hetare än nånsin
Klänning från ellos, 299 kr -  att bära en tjusig klänning över ett par tjocka strumpbyxor is the shit! ;D
bälte från ellos, 199 kr - lackskärpen håller ett tag till
scarf från josefssons, 59 kr - scarfsen är påväg tillbaka

Vilken mat är du?

You Are Chinese Food
Exotic yet ordinary.
People think they've had enough of you, but they're back for more in an hour.
Gör du också här!

Onsdag 10/1

Idag efter skolan så följde jag med Lonja hem. Hon bjöd mig på bussresan (mys). när vi kom hem till henne så såg vi en snutt på mvt och åt mackor och drack oboy. Sen käkade vi glass och snackade lite skit (eller mycket det beror på i vilka mått man mäter) till slut blev vi trötta på det och snackade om lita andra saker. Trevlig dag. För trött för att göra läxor. Sex&The city får bli min tröst.

Dagens lyxtips!
Lyxig duschkräm är en sak som varje flicka borde unna sig. Snart ska jag hoppa in i duschen med min söta lila lavendeltvål från Provance. Mmm..  En fräsch duschkräm behöver inte änns vara särskilt dyr!

Lyxiga dusckkrämer från Rose & co apothecary, 169 kr styck

Self test

10 tecken på att du är en fjortis;

1. Du har sönderblonderat hår
2. Brun utan sol är din "can't live without product" synd bara att alla undrar varför den heter BRUN-utan-utan sol när din hudfärg är orange?
3. Idominsalva används inte för torra läppar utan som något slags vitt läppglans
4. Du tycker om att gör "knasiga" grimarser när någon tar kort - typ pluta med läpparna
5. Du tycker ALLT är skit!
6.Man skulle kunna mäta din mascara förbrunkning per månad i deciliter.
7. Du äääälskar att heta saker på msn som liknar: Livet utan dig är ingenting och liknande saker om vad du skulle göra utan dina kompisar.
8. Du ääälskar att skriva älskar med tre ä
9. Du tjatar hela tiden om hur framgångsrik du kommer bli när du blir stor med din största sysselsättning under lektionerna är att skolka eller sova.
10. Du kan bara inte leva utan din mobil!

Såklart gillar fjortis att dricka också, men det är en annan femma (läs fjortisfylla)

Om du var en fjortis skulle du benämna den här tuben med idom "to die for"

Dagens låt;

th_note.jpg Lady Sovereign - Love Me Or Hate Me  lyssna!

Today;

Fösta dagen i skolan avklarad. Lite tråkigt men jag överlevde med alla kroppsdelar i behåll.

Dagens lyxtips!
Gör en clip-book med trender, outfits och övrig klädinseration. Jättekul att klippa i modetidningarna och sätta in i en fin bok. Och perfa när fantasin sätter stopp! Fotta bra outfits och klistra in, skriv inköpslistor och sminktips!

LYX!!

Januari känns grått och trist. Långt ifrån Lyx och glamour. Men jag ska göra mitt bästa för att sätta guldkant på era dagar den första månaden av 2007. Jag tänker nämligen bjuda på ett lyx-tips varje dag den här månaden!

Dagens lyxtips;
Gör egen vaniljlatte hemma! Billigt och du kan dricka det varje dag utan att behöva ta dig till Wayne's coffe.
Vaniljlatte på 1 min - Såhär gör jag;
1) Sätter in en kopp med vatten i micron
2) Häller i näskaffe i
3) Häller i vanilj-sirap (som står bland kaffet eller sirapen i ICA butkerna) Funkar också med vaniljsocker (tror jag?)


Aqualina (Lina likes)

Aquolina Creamy Body LotionAquolina Pink Sugar Hair PerfumeAquolina Pink Sugar EdT Natural Spray
När jag var på Island så blev jag helt förälskad i Agualina pink sugar parfymen. Tyvär finns den inte att köpa i Svergie vad jag vet. men idag så hittade jag den på eleven.se. Nyinkommet stod det. Kanske (hoppas, hoppas!) blir det mitt nästa köp!

Body lotion - 210 kr
Hår parfym - 169 kr
Parfym - 225kr

Nytt år, ny sminkväska

Nystart i vardagen, varför inte passa på att updatera sminkväskan när du ändå håller på? Du har ju en massa nya 2007-trender att pricka in!
Click to Enlarge

1) En ny parfym - glöm date och h&m:s billiga parfymer. Satsa på en lyxig en som du kan ha hela året.
2) Rensa ut din make-up bag och släng gammla produkter. Lägg festsminket som du inte använder till vardags på något annat ställe.
3) Mascaror håller i regel ett halvår. Tid för en ny?
4) En bra fuktighetskräm som luktar gott, friskar up och passar bra under make-upen. Min favorit är Garnier fresh.
5) För dig alla som inte föredrar läppstift så är även hot-pink lipglosses på burk hett.
6) En rolig sak är ett byta sminkväska en gång om året. För att den ska hålla sig fräsh och för lite rolig varition.
7) Skriv köplista innan du shoppar loss på kicks och andra skönhets butiker.
8) kräm skuggor och kräm rouge.. - till all ära! smart om du reser så du slipper krossade skuggor och dyra söndersmulade rouges.
9) Ny pincett, tjocka bryn på catwalken må vara jättehippt, men på gatan är det inte lika charmigt att se ut som Borat.
10) En brun-utan-sol produkt för den som missat är också ett måste.


Älskade London-style

Glöm att du behöver leva i England för att sno den Engelska stilen
Passar lika bra i grå Svergie. Inspireras;
Älskade London-style
skor från maxstudio
söt kort jacka från topshop
väska från josefsson
lipgloss från Rose & co
cityshorts från marc by marc jacobs
Hatt från Karl Donoghue

Dagens fashion report;

Här sitter jag med massa modetidningar och gör lite efterforskningar. Leopard är ute bara så att alla vet.

My weekend;

Klockan sju ska jag vara hos Elin på filmkväll. Jättekul! Jag tar med mig "mitt liv som popstjärna". Imorgon så ska jag och familjen in till stan och gå på någon mönster utställning. Om allt går som planerat ska också jag och mamma gå på någon sko-mode-utställning-genom-tiderna i slutet av Januari. Låter bra. Imorn kväll får vi gäster och jag har en härlig helg att se fram imot.

Till middag blev det tacos!

Ciao♥

Movie night

Movie night
1)Mitt Liv som popstjärna
2)Goal!
3)Miracle

Helgens horoskop för alla kräftor

Kräftan
22/6-22/7

Helgens nyckelord är drama. Du vill gärna stå i centrum och göra det oväntade. Äventyret lockar och du är mycket spontan. En oplanerad resa eller kanske någon riktigt exotisk aktivitet kan sätta fart på din helg och ge dig massor av inspiration. Du behöver få ventilera, visa vad du känner, ta fram lite divalater kanske rentav. Våga testa nya, okända saker.


Kolla även ditt horoskop här!
 

 


Vårens skomodeller

stor klack från chloéröda från marc jacobsspetisgt från pradaormmönstad från alessandro dell'acqua

1) Svarta lackskor med träklack från Chloé
2) Röda wedges från Marc Jacobs
3) Svarta spetsiga pumps från Prada
4) Ormönstrade balerina skor från Alessandro Dell'Acqua

Tv ikväll

Oj, oj om en liten liten stund börjar den där härliga filmen "Den där Mary" med Cameron Diaz. Ingen får missa! Den är bara så kul. 9.00 på 3:an, Onsdag                         



Sammanfattning av min dag i Jakan;

Idag så var jag i Jakobsberg med Tess. Vi tog tåget in 11.20. Sedan gick vi runt lite i massa affärer.

Mina köp var:
- En scarf från Glitter (låter tacky jag vet)
- En jättefin cremefärgad kofta från h&m som satt solklart.
- Festis

Sen lunchade jag och Tess på en kinaresturnag och vi blev väldigt förvirrade av va kineserna sa till oss. Så blev planerna ändrade och helt plötsligt var Alex och Lonja påväg till oss för att hinna se på bio.
Djävulen bär Prada. Den va asbra!

Idag..

Idag..
Bio: Djävulen bär Prada med Tess, Lonja och Alex
Godis: Ahlgrens vägskyltar som jag hittade hemma
Sminkborttagning: Clarines eou de confort, jag gillar lukten :-)

STYLEDIARY.NET



Stylediary.net är en jätterolig sida för alla med en digitalkamera, modeintresse och lite kreativitet. Här kan man nämligen lägga upp bilder på sina outfits och skapa en egen inloggning. En känd bloggare (ytligheter) har redan en. Har du inte kamera så lägg till sidan till dina favoriter och få lite insperation när fantasin inte räcker.

Bilderna är från några tjejer som har stylesiary

Idag..

Idag..

Hårprodukt: Schwarzkopf matt past som gör håret matt och surflookigt
På fötterna: Innan jag åkte till ikea slängde jag på mig mina Vans som vart i ide sedan i sommras
Annat kul: Ögonfransböjare som jag fick av mamma, tvivlar på att den funkar

Jag gillar i Januari..

Jag gillar i Januari..
Clean, baby girl 498:-
Dock-sött linne från chloé, ca 2500:-
Sko från asos, 108:-
Väska från chanel
Jeans kjol från topshop, £25.00
Burberry halsduk, 2100:-

Ibland är livet bara för fantastiskt

Det är fantastiskt. Jag svävar! Jag är överlycklig. det är helt j*vla amazing! Sex and the city blir en långfilm - då får man veta vad som händer med Carrie och gänget efter 6 säsången. That made my day!

Jag har bevis!

Dagens sötaste; Caroline Trentini


Idag..

Idag..

På min läppar: Agatha ruiz de la prada lipbalm i lukterna passionsfrukt och hallon
Äter: Lantchipsen som blev över från gårdagens festande
Kräm: Carlins Extra-Firming Night Cream som jag fick utslag av i ansiktet så jag använder den nu på händerna. Inte kan man väll slänga en gåva från Paris?