Pizza is good shit

Godkväll, godkväll!
Jag är jätte busig och är uppe fast en jag ska åka till Danmark klockan sex i morgon bitti! Olala! Idag tog jag en runda på stan med mamma, sedan åt jag Pizza Hut, tog en power walk, fixade hot stone massage (mer om det en annan gång!) och såg på Ps. I love you. Vilken jätte bra och jätte sorglig film. Imorn ska jag roadtripa med familjen hela dagen och sedan är det som sagt CPH så jag kommer inte uppdatera bloggen förens på fredag kväll eller lördag morgon. Ha det bra allihopa!

Inte illa!

Update på läget

Det är väldigt varmt här just nu. Jag skulle gå och fika med min lillasyster men hon ändrade sig och bestämde sig för att sätta sig fråmför datorn och se på Heros istället. What the heck? Det är ju mycket roligare att sitta och läsa på franska caféer. Nu så kanske jag går och gör något med mamma. Typ vandrar runt lite i Waterloo och köper något till mitt rum eller något. Jag är uttråkad. Jag tror jag har ADHD och jag orkar inte byta batterier till min kamera. Gäsp-gäsp. Är det någon vettig människa som föresten kan förbjuda de där äckliga Ed Hardy kläderna som folk har börjat gå runt i, det ser ju rent ut sagt för taskigt ut! Att det finns en sådan affär i Sture gallerian gör ju nästan att jag tuppar av. Jag trodde aldrig att 2009 skulle få sin egen version av Von Dutch - för det kommer ni väl ihåg, det där hemska märket som även de såg lite ut en tatuering. Sånt går så bort. Och nej, Ed Hardy är INTE märkes kläder. Det är kläder som har ett märke, precis som H&M eller Lindex. Jag har faktiskt börjat längta hem till Sverige också - nu ska jag dricka bananmjölk. CUTE!

Titta där är Nina!

Eller i alla fall Ninas stil - katshing!

Köpenhamn i morgon

Hej snyggingar!
Jag har varit på mataffären och handlat lunch med mamma och pappa. Det är sista dagen här idag, imorn drar vi till Köpenhamn och stannar där tills fredag. Det kommer att bli sjukt kul, jag ska nämligen träffa Köpenhamnkorrespondenten aka Nina!

Köpenhamn är svinmysigt!

Jimmy Choo Winter 2009/2010

Jimmy Choos vinter och höstkampanj i år ser bättre ut än bra. Med den svenska modellen Angela Lindvall (vilket jag gillar starkt) och fotografen Terry Richardson blev kampanjen är fullsträff. En av vinterns bästa skulle jag till och med våga säga, men så har jag ju inte sett alla heller än. Väldigt fint helt enkelt.

Ja tack till mer än skorna

Väskan är favoriten

Nagellacket!

Politiskt inkorrekt som vanligt

NU SKA JAG ÄTA GÅSLEVER. DET ÄR UNGEFÄR DET GODASTE SOM FINNS. 

Det jag gör bäst

Jag kanske borde börja med att berätta för alla som inte förstod att det förra inlägget var ett skämt. Jag har trots allt inte lyckats ta mig till ett mentalsjukhus än. Istället har jag suttit på Le pain quotidien idag och druckit cappuccino och ätit brownie. Ovanligt. Jag har blivit sjukt slö och orkar inte ladda min kamera så det blir fula mobil bilder här hela tiden. What ever!


Tänk vad en liten psykos kan resultera i

Här är jag och mina vänner på St. Stefans. Sweet!

Jag är inte en shopaholic

Har ni vaknat än?
Jag kom just hem från att ha handlat lite. igen. Jag köpte ett par skor, två par tröjor, en klänning och fyra koftor. Hehe. Men jag är faktiskt inte shoppingberoende. Jag råkar bara ha en stor shopping-budget. Jag håller mig alltid inom den som kom inte och säg att jag är beroende! Idag ska jag också pallra mig iväg och köpa en vääääääldigt försenad födelsedagpresent till Therése. Sorry honey!

Give me Paris and lunch


Chevré lunch i Paris som jag glömt lägga upp


Dagens omelett med brie


Dino muséeum today

Nu är jag mätt och glad efter kycklingmiddag. Jag var på ett stort dinosaurie muséeum idag med familjen, det var faktiskt roligt, haha. Sedan har jag läst en massor i Fördjupade studier i katastroffysik och gått en 7,5 km promenad med mamma. Det här jäkla landet förstör min hud så jag har "ångat" den eller vad fasiken säger man? Satt huvudet under en kastrull helt enkelt så att porerna öppnar sig - crazy!


It's going to eat us!


Iguanodon skelett


Vi borstar fram låtsas fossil

Idag är det söndag

Hallå i stugan!
Jag vaknade tidigt idag för att mamma och pappa skulle iväg på marknaden och jag behövda passa min lillebror. Hur dagen ser u är ännu oklar, dom skriker något om muséeum på övervåningen och jag funtar på att sätta mig på Le Pain Quotidien och läsa en bok. Det blir nog både och. Jag är fett stolt över mig själv som håller koll på dagarna trots att det är sommarlov!


Ett slott här i krokarna



Green is great

Dagens stora fråga

Är det någon som kan berätta för mig varför det är röda pricka på ovansidan av alla bibliotekböcker jag lånat på Håbo biblioteket. Är det någon som försöker sprida HIV eller?

Il preferiti

Det finns reklam och så finns det reklam. Louis Vuittons marknadsföring har genom tiderna alltid varit minst sagt spektakulär. När de anlitade Madonna och Scarlett blev jag dock besviken men även solen har sina fläckar. Här har jag plockat ut mina absoluta favoriter (och då menar jag inte bara mina LV favoriter utan de bästa modekampanjerna jag någonsin sett - och alla blev Vuitton!). Fullsmockade med gömda politiska budskap, rockstjärnor och vrålsnygga väskor. Det är så man blir knäsvag!

Keith Richards

Sophia Coppola med hennes pappa

Sinead O'Connor


Sovjet ledaren Gorbachev

Världens mest tacky dricka

Hemma igen från Bryssel. Det var kanske inte den bästa shoppingrundan jag gjort i mitt liv med tanke på att jag höll på att falla ihop hela tiden och ångrade mig lite att jag ens hängde med in. Emma köpte en del saker i alla fall och jag kom hem med en stor väska från Mango där min MacBook Pro får plats perfekt. Drack lite slush för att piggna till, är inte det världens mest tacky dricka? Den är färgglad och dricks med sugrör ur plastmuggar. Jag valde smaken Malibu Coco som var svingod anyhow.

Violsmak vs. Malibu Coco


Update på läget

Ush-ush! Jag har typ blivit matförgiftad av något jag ätit så jag har inte haft en sån underbar natt. Inte nog med att jag har spytt så har jag inte kunnat sova. Jag känner mig bättre nu och tänker ändå dra in till Bryssel, ingen liten förgiftning ska stoppa mig inte. Sånt har jag inte tid med.

Det här vill jag ha

Här kommer några skönheter att sukta efter i höst

1. Stövlar från Hunter i samarbete med Jimmy Choo
2. Höstens snyggaste t-shirt från Christopher Kane
3. Silkes "morgonrock" från Carine Gilson
4. Klassiska Sonia Rykiel vantar

Sushi och Perrier till lunch

Det blev en god snabblunch med ett färdigpackat paket sushi och bubbelvatten. Jag köpte förresten en snygg vitt tröja idag och ett gulligt nattlinne. Alltid bra att ha. Imorgon ska jag ta en runda i Bryssel med lillasystern, hon har shopping lust. Det har jag med. Men det var ju knappast något nytt.


Sexig mobilbild (eller inte)

"Hemma" igen från Luxemburg

Hola!
Är hemma igen nu, har även gått en lång promenix med mamma och ätit lite kyckling pizza från Pizza Hut - det är omöjligt att vara nyttig i den här familjen, alla ska ju äta shit-food hela tiden. I bilen till Luxemburg till exempell, alla satt och åt chips så att det knaprade och luktade grillkrydda i hela JÄKLA FORDONET. Men jag gav inte upp och åt inget onyttigt ända fram till pizzan. Go Lina! Men nu har min syster gjort cremé caramel (vad var det jag sa!) och det kan inte ens jag motstå.


På väg hem i Ardenerna


En häftig borg i Belgien på väg hem

Nu försvinner jag till Luxemburg


Nu åker jag till Luxemburg över dagen. Ska passa på att köpa lite skönhetsgrejer när jag är där, typ body splash. Jag är lite irriterad för att jag har fått sämre hud när jag varit här tack vare alla avgaser och det konstiga vattnet. Ajsing!


Dagens önske outfit


Det var inte igår som jag publicerade ett "Dagens önske outfit" om man säger så. Det är alltid lika roligt att mixa ihop plaggen, det kan dock vara lite svårt att hitta tiden. Det blev lite höstigt men det är nog fler än jag som längtar efter höstmode!

Avslappnade jeans från ACNE
Mulberrys Baswater fungerar fint till allting
Tröja från Markus Lupfer
Skorna som gör hela outfittet kommer från Rick Owens


Jag är så odramatisk

Jäklars. Nu har jag blivit besatt igen. Av ett klädesplagg. Eller en accessoar för att vara exakt. Jag sprang in på Mango idag och såg en perfekt väska att ha i höst, en snygg skinnimitation i perfekt fomat för både laptop och skolböcker. Och jag hinner inte köpa den idag eftersom affärerna stänger om minre än en kvart och inte imorn för då ska jag till Luxenburg över dagen. SHIT! JAG FÅR PANIK! TÄNK SÅ ÄR DEN SLUT NÄR JAG VÄL KOMMER TILL AFFÄREN!

Världens godaste Brownie

Alltså tyvär 7 Eleven, jag har alltid tyckt att ni (galet nog) har haft världens godaste brownies, men nu är förstaplatsen utbytt! Le Pain Quotidien (ja, jag vet att jag är jäkligt tjatig) har väääldens godaste. Det är en dröm i krämig choklad som inte ens Sleven* kan slå. Jag och den gamla klasskompisen drack cappuccino och jag fick höra lite oskyldigt belgien-skvaller. Sedan tog vi en runda i några affärer och jag köpte en stor svartvit tavla till mitt rum i 50-tals stil. Tror jag ska springa förbi Neuhaus och köpa lite maracoons senare, eller så bakar jag egna när vi kommer hem. Vi får se. Köpenhamn närmar sig by the way.

* = VRG slang för 7 Eleven, jag måste ju allmänbilda er lite.


Cappuccino is great

Time to dricka cappuccino!


La Pain Quotidien


Nu är Rasmus hemma i Sverige igen

Godmorgon sunshines!
Nu har Rasmus åkt hem, det är jätte tråkigt och jag saknar dig redan älskling! Gick upp klockan kvart i sju i morse och åkte till flygplatsen och lämnade honom med pappa. När jag kom hem igen gick jag och la mig och sov i tre timmar. Man har liksom inte riktigt dygnsrytmen för att gå upp så tidigt på morgonen just nu. Mamma och pappa ska till något Tintin muséeum idag men jag orkar inte följa med, ämnet intresserar min inte. Istället ska jag fika på La Pain Quotidien med en old class mate! 


Charmig bild!

Shit vad nyttig jag är


Kolla på mitt goda bio snacks, jag kunde liksom inte dricka islatte. Jag var redan för hyper.

Hemma från Brüno

Nu har vi sett Brüno - det var en helt sjuk film. Den var väldigt rolig förutom när dom pratade tyska för då fattade vi inte så bra eftersom det var fransk undertext. Pojkvännen var en smula irriterad över det, haha. Vi åt en svingod middag (jag börjar få sjukt dåligt språk, måste göra något åt det!) förresten! Imorn åker Rasmus hem och det suger verkligen, men ingen depp. Jag ska fika på favorit caféet med en föredetta klasskompis. Det var år sedan vi sågs så vi lär ha mycket att prata om!


Lammkött, kyckling och potatis, mm!


En del av vår shopping

Tourist trap


Jag älskar rean!

Nu är jag hemma från en power walk med mamma efter en massa shopping på Avenue Louise inne i Bryssel. Rasmus fick nästan ett nervöst samanbrott där ett tag inne på Jennyfer. Jag köpte i alla fall en del saker; jacka, kavaj, kofta, skor och väska. Rasmus köpte världens snyggaste Levis jeans. Snart blir det grillad kyckling och lam. Ikväll ska jag, Emma och pojkvännen se på Brüno på bio! Grymt kul!


Så här ser dagen ut:

JA NU SKA JAG SHOPPA!

Åh min lilla nörd!


Nationaldag i Bryssel

Hej snyggingar!
Jag kom just hem från nationaldags firandet i Bryssel med en massa gratischips i väskan. Ja, jag utnyttjade systemet lite och tog nåågra fler än vad man egentligen fick. Ville gå och se Brüno ikväll men ingen pallar. Alla är för jäkla slöa. Skyller på att jag har ADHD och liknande diagnoser. Äsh då. Just nu sitter jag och Rasmus med varsin laptop, vi har det bra!








Update på läget

Idag är det Belgiens nationaldag så vi ska in till Bryssel och kolla på allt som händer. Jag kommer bryta ryggen igen eftersom vi är sex personer som ska sitta i en bil för fem. Men det är svinfint väder ute!

Den där jäkla mössan

Ah, Rasmus har fått en jätteful reklammössa som han vägrar ta av sig. Den är neonorange och ja, jag hade på mig en ett tag men nu är det inte kul längre. Bild kommer förhoppningsvis (inte) senare. Ikväll ska vi se på True Blood och lite Van Veeteren (- vi är lite grova i våra filmval) och så ska vi äta grillad kyckling. FY F*N VAD GOTT! Jag köpte gympaskor och en träningströja idag också så nu har jag ett nytt gympa-outfit tills när skolan börjar. Och så fick jag också med lite kina-chips (såna där med räksmak) så Rasmus kommer inte vilja pussa mig, men det är nästan värt det!


Igårkvälls bilder

Nu är jag "hemma" igen efter en heldag med bergodalbanor och karuseller, jag är helt slutkörd. Här kommer bilder från igår kväll!


Atomium by night


Random fontän

Godmorgon Sverige!

Hallå hallå!
Just nu ska jag strax sticka iväg till en stor nöjespark här i Belgien, sååå mycket bättre än Grönan! Igår kväll åkte vi runt och tittade lite i Bryssel, sedan åkte vi fel och råkade komma till Red Light Districts, haha. Imorgon är det Belgiens nationaldag så alla affärer är stängda vilket gör att jag och Rasmus måste skuta upp vår shopping en dag. Jag måste köpa fler kostymbyxor och någon ny kavaj. Very nice!

Min nya lilla älskling

Jag har inte hunnit berätta att jag fick en silvrig MacBook Pro i födelsedagspresent, jag älskar den! Och plötsligt förstår jag alla människor som är mac-frälsta. Ska snart äta pankakor och kanske se på någon film eller ta en promenad med pojkvännen. Till middag ska vi göra pizza och sedan åka in till Bryssel!


Emma fyller år idag

Jag kom just hem från den närliggande marknaden som vi tvingades lämna när ett regnoväder avbröt. Vädret i Belgien är galet, det kan spöregna, hagla och vara 30 grader varmt under samma dag. Det är redan nu soligt igen. Jag och Rasmus delade på en annanas och citron milkshake, yummy! Igår kväll var vi och såg på den nya Harry Potter filmen som var superbra. Dessutom är biograferna så mycket bättre här, det var rena fotöljerna man satt i!


Bild från marknaden

Ps. Ett stooort grattis till
Lillasyster!

La pain quotidien

Nu har jag köpt födelsedagspresent till systern och tagit världens mysigaste fika på La pain quotidien, aka mitt favoritkaffe. Vi drack Cappuccino, det blev den andra kaffen idag. Drack kanel-latte på flygplatsen medans jag väntade på Rasmus, väldigt. gott. Nu ska vi kolla fall Harry Potter går någonstanns (odubbad!) ikväll. Life is treating us well!


Rasmus posar, grr!

Födelsedagar firar man i Paris

Igår hade jag en underbar dag i Paris - åt gott och vandrade runt och bara njöt. Det blev inte så mycket shopping, faktiskt bara en tröja från Gap, men den var väldans fin. Jag åt chevré sallad till lunch (inte riktigt lika god som den på zanzibar dock!) och Subway till middag, haha. Inte precis det lyxigaste men det är så otroligt gott. Jag var inne på Ladurée men inte ens jag är så genuint sjuk i huvudet att jag köper kakor för 300 kronor! Nu är Rasmus här, wiii!


Väldigt isig slush


Dagen började med halvmolnigt väder


Ett typiskt brasseri i Paris


Vi hittade gömda trädgårdar


Mamma gillar kyrkor


-II-


En båthiss i Belgien(!)




Äntligen älskling

Nu ska jag iväg med min padre till Zaventem och hämta Rasmus som kommer med flyg från Stockholm. Jag berättar allt om igår lite senare!

Modern classics, del 2



Modehuset Chanel bjuder på samma klass som vanligt, tidlös elegans och med en svart-vit färgskala. Och det är precis så här jag vill se ut i höst!

Videoblogg från picknicken


Picknick utanför La Hulpe slottet



Nu ska jag snart ut på picknick med familjen. Är sjukt sugen på brieost, så jag ska springa och äta lite innan. Imorn fyller jag år och åker till Paris. Har planerat att besöka Ladurée, dricka en latte på Starbucks och resten tänkte jag ta som det kommer. Såklart lär det bli en del shopping!

Modern classics, del 1



En av mina favoritdesigners har alltid varit Oscar de la Renta och föga förvånande lyckas han fantastiskt även i höst. Dräkter, pälsar och pennkjolar känns klassiskt, vilket passar perfekt i lågkonjekturen. Höstens bästa visning?

Lite hunkemöller shopping idag

Bloggen har totalfuckat ur i layouten eftersom jag var lite, låt oss säga, för drastisk igår. Orkar dock inte sitta och pilla i kodmallarna nu. Kom just hem efter att ha köpt en massa underkläder och ätit crabsticks. Är vrålhungrig och vill ha lunch! I eftermiddag ska jag och familjen gå på det nya Magritte muséet. (Bilden längst upp i kollaget visar hur det såg ut förra året när de höll på att bygga det). I övermorgon fyller jag år!

Det är stekhett här fortfarande


Belgare är som italienare

Okej, det var väldigt länge sedan jag skrev något längre på den här sidan. Eller något intressant för den delen heller, det handlar ju mest om vad jag gör om dagarna och det är det ju egentligen inget som man vill sitta och läsa i timmar om. Men idag hände nämligen någor roligt. Eller roligt och roligt, lite småkul är det väll iallafall i efterhand.

Jag struttade runt i Bryssel bredvid min mamma och jag kan ju börja med att säga att jag inte såg överdrivet snygg ut. Kolla bara på videon där man skymtar mig en liiiten stund (men vad fasiken, dom har ju ingen hårfön här och jag hade inget smink). Så när jag går där bredvid min mor på någon gata går plötsligt en kille/man (20 år sådär)in i mig och ber om ursäkt, jag ler lite vänligt tillbaka, vilket man tydligen inte ska göra när man är ute i Europa. För då börjar människan stirra på mig och flina. Jag kollar lite förskärckt tillbaka och sedan börjar han rabbla på franska om hur vacker jag är. Och nej visst det hade väll varit trevligt fall han hade sagt det en gång och sen dragit, men nej, killen slutar inte. Typiskt mig kollar jag på honom men en konstig grimars och springer iväg och gömmer mig bakom min lillasyster (hon är väldigt kort så att jag tvivlar på att hon täckte mig särskilt bra). Då fortsätter han prata med min mamma istället om hur snygg jag är. Tackat, tackar. Men när blev belgarna värre än italienarna?

Och så måste jag banne mig köpa en väska


Delvaux har grymt snygga lyxväskor!


I Belgien målar man fönster på fula väggar

Skorea på Zara is life


Sommarens första videoblogg

Hallå snyggingar!
Dålig uppdatering här, det har till och med jag märkt. Igår var jag helt enkelt inne i Bryssel hela dagen och shoppade och på kvällen var vi på middag hos några bekanta - mycket trevligt. Har strosat runt i Bryssel idag med men jag har inte köpt något, däremot valt ut ett par skor som jag ska få i födelsedagspresent av lillasystern. Bilder kommer snaaaart ;)

 

Del två av den här videon publiceras ej p.g.a censurlagen i Sverige, hoho.

Promenix med mamma



Nu har vi sprungit runt bland ambassader och lyxvillor ett tag och känner oss som hemma!

Nu är jag framme i Belgien

Nu är jag framme efter en låång resa med ett sovstopp i Småland och ett i Skåne. Vi passade på att hälsa på lite kompisar påvägen ner i Europa. Men nu är det som sagt Söndag och allt är stängt så det passar perfekt att updater bloggen med lite bilder. Bilresan var en pärs fast jag underhöll mig själv med ljudboken Låt den rätte komma in och Gängkrig 145 som jag läst ut nu. Mycket bra grejer. Imorn blir det shopping!










Småländsk tapas och mys

Nu är jag i Småland! Jag har hunnit äta både förrätt och huvudrätt men väntar på efträtten. Vi har det sjukt trevligt, lyssnar på Beach boys och pratar. Vi är hos några kompisar som bor i Afrika men även har hus i Sverige som de är hemma i över sommaren. Det gör inte så mycket att vädret är dåligt, vi har det så mysigt inne i värmen. Maja ska på Hultsfred imorn, jag är så avundsjuk!!


Grillning på g


Här håller förrätten på att ta form


Småländsk tapas


Pappa dricker rosé och.. filosoferar?


Mamma och Maria


Jag och Malte


Rasmus och min thaimat för några dagar sedan(han har haft kameran)

Sushi mättar inte alltid



Åt på Neko förra veckan, har man tagit sig tid att ta ett kort på sin mat så lägger man banne mig upp det. Det är mobilens fel att kvaliten är dålig.

Snart bilar jag till Småland

Har glömt min kamera hos Ramus (Vi är experter på att glömma grejer hos varandra. Jag har dina röda skor här by the way) så tyvär kan jag inte lägga upp några fina bilder nu på förmiddagen, men jag uppdaterar ikväll sötnosar. Har packat så gott som klart nu och sedan är det bara att sitta i bilen hela dagen. Men det är lugnt, jag har laddat upp med typ 6 st ljudböcker!


Fantastic fucking four



Mina favoritpersoner just nu:


1) Alexander - Som Eric Northman i True blood är Alexander Skarsgård oemotståndlig. Edward Cullen kan slänga sig i väggen, det här är den nya vampyr-älsklingen!

2) Carine - Trots att hon är så svårt att uttala har Carine Roitfeld gjort sig till ett av modevärldens största namn. Den här kvinnan har en av världens snyggaste stilar. Självklart är hon fransyska.

3) Regina - Hennes nya ablum har hyllats och det är fler än en av Regina Spektors låtar som går varma i Spotify. Hon är ju ett fullständigt geni!

4) Jens - Bara efter att ha sett Gängkrig 145 på en bokhylla försår man att idéen är genial - Jens Lapidus gör en serie av sin sista bok. Det kunde inte blivit bättre.

Svensk människa + väder = sjukdom

Som vanligt kom jag på en väldigt smart sak även idag, nämligen att alla svenskar skyller på vädret när de mår dåligt. Om det inte är på grund av högtrycket när det regnar så är det värmeslag när det är fint väder. Skulle det inte bara kunna vara någon som dragit på sig en exotisk sjukdom? Svininfluensan någon?


Godmorgon



Börjar dagen med en lunch hos mormor och morfar och sedan ska jag träffa Tess och packa!

Blåbärssmoothie på Muffin Bakery

Nu ska jag hoppa in i duschen och åka till Rasmus. Svänger nog förbi biblioteket också. I övermorgon åker jag till Småland, på fredag till Skåne och på lördag till Belgien. PUSS!


Zanzibars uteservering

Hallå älsklingar!
Nu har Nina åkt hem och jag har fått lite tid att vila upp mig (välbehövligt). Vi har ätit väldigt mycket ute den här veckan (Sjukt irriterande att det är 18 årsgräns på Fridays vid Kungsträgården, de har Stockholms största uteservering!), badat i farmor och farfars pool och promenerat runt på Östermalm. Låt mig bara säga att jag längtar väldigt mycket tills jag träffar Nina i Köpenhamn om några veckor. Sara har varit med i stort sett i hela tiden, hon flyttar till USA snart också.






Sara, Nina och jag på Zanzibar


Jag har haft en underbar vecka















Ledsen att jag inte updaterat på så länge, jag blev lite utbränd av Nina helt enkelt ;)

Ninas dagens outfit


Stövlar från Hunter, väska från Burberry, klänning från Invasion