Mitt tal till nationen

Hej igen!
Jag har kommit på att jag både är blogg-beronde, arbetsnarkoman, tränar för mycket, är en shopaholic och jag älskar att vara alltihop. Något av dessa måste bort och tyvär är bloggen det jag prioriterar sist. Nu när skolan börjar igen så är det bloggen som kommer få ligga på is. Men det slutar inte här, jag har haft ett love-hate relationship med den här sidan sedan sommaren 2006 (eller egentligen längre eftersom jag tagit bort en massa äldre inlägg från 2005 [vilket nog var tur det!]) och jag tänker fortsätta med det ett tag till. Jag tar ett långt uppehåll. Kanske till nästa sommar. Kanske tills nästa lov. Den här historian skriver sig inte själv och det tar ändå rätt mycket tid att varje dag updatera. Timmar som jag verkligen inte kommer vilja lägga ner framför datorn när jag äntligen är klar med fysik- och matteläxor. Jag älskar den här bloggen, det är det ingen tvekan om men det får inte bli ett måste att skriva på den. Det ska vara något kreativt och roligt. Du kommer sakna den, för den här bloggen var sannerligen inte som alla andra bloggar. Fast å andra sidan kanske den hade påverkat dig på ett negativt sätt efter ett tag, precis som Kissies blogg gjort. Du passar inte i blonderat hår.


Ha ett bra liv. Typ.


And on she goes



Woho, en fetto-bild från Donken. Var inne i stan igår med familjen för att köpa lite nya grejer inför skolan. Nu har jag allt jag behöver inför skolstarten, I think. Jag har inte börjat skolan en så jag ahr en hel vecka då jag bara ska tänka på mig själv, göra ansiktsmasker, läsa, jobba lite hemifrån och träna en massor. Underbart! NOW: Sats!

Nu ska jag och Rasmus se på film



Jag sa idag "Jag borde ju starta en matblogg eftersom det ända jag tar kort på är mat!" och ja så är det ju faktiskt. Jag är lite som min farmor, gillar inte att vara med på foton. Anyhow, var på middag idag och Rasmus följde med. Vi har hyrt film så vi ska snart bänka oss framför tv:n. Ha en bra kväll!

Taken by Trees igår



Den här häftiga tjejen var också på festen igår, sök efter Taken by Trees i Spotify och lyssna på hennes låtar!

Kräftor är väldigt gott





Nu är jag hemma igen, något trött. Det är inte alls långt tills skolan börjar. Fast det ska bli roligt, jag har sett ifram imot det den senaste månaden och alla tycker jag är genuint sjukt i huvudet eftersom de vill ha längre sommarlov. Jag hade dock lite ångest inför skolstarten en kväll, undrade nästan över fall jag fått en väldigt tidig medelålderskris. Men den gick över snabbt så det var ok.

Let's start a riot


Bild från FFFFOUND!


Ninas snygga skor


Knas från Friday flickr feat Marc Johns

Saturday music



Här komemr lite god musik. Idag tar jag med mig kameran och jag ska BANNE MIG fota också. Idag har jag köpt ett par nya löparskor från Nike som matchar mina gympakläder, det vill säga rosa. Allt ska vara nytt och fräscht när skolan börjar!

Good morning!


Nu känns det som sensommar på riktigt

Sleep-over time!

Är hos pojkvännen. Bloggen ligger lite på is för tillfället men i veckan ska jag updatera bättre. Vi har i alla fall lagat mat, det blev middag klockan tio. Vilket är lite för sent för mig egentligen. Nu har jag jobbat klart en vecka, det känns väldigt najs!

Precis så här kan det kännas

Jag har sitter på jobbet och har tråkigt, det är därför jag inte uppdaterat bloggen. Jag jobbar hela tiden som en galning! Har lunch om tio minuter och om ingen ger mig lite mer stimulerande arbete efter det kanske jag hoppar från balkongen som är utanför mitt fönster. Och det kommer bli en jävligt kladdig historia.

Dagens önske outfit



Tight från Tie Dye
Väska från Proenza Schouler
Kofta och skor från Alexander McQueen

Sanningen om relationer

Rasmus kommer hit strax, jag tänke vara helt ofixad i myskläder tills jag kom på att andledningen till att alla förhållanden tar slut är för att personerna slutar bry sig och börjar se ut som ett äckel-päckel. Så nu sitter jag här nysminkad och fräsch.

The good old days, del 1

Kommer ni ihåg när "alla som var något" hade playahead? Kunde inte låta bli att gå in och kolla på min gamla profil, även om jag nu misstänker att folk kommer se när jag senast var inne och dra slutsatsen att jag fortfarande hänger där. Det här är i vilket fall som helst väldigt pinsamma bilder.


En mycket kreativ profil


Nej men shit vad stekig jag var då!

Tre sätt att tjäna oförtjänta pengar i höst



1) Hitta reliker under sängen
- Reliker är kvarlevor eller föremål som kan knytas till helgon, observera knytas, alltså behövs inget konkret bevis. Det här är en perfekt karriär för dig som är beredd att ljuga lite hitan och ditan. Ta tillfället i akt och bygg något medeltida tortyrredskap som kan bindas till Heliga Theresa.

2) Bli försökskanin - För dig som alltid varit sugen på att testa droger känns ju det här perfekt. Man får käka piller och få betalt för det. Nackdelen skulle väll kunna vara kronisk depression och några mindre helt obetydliga hjärnskador.

3) Sälja håret - Vem har inte någon drömt om att göra en rosa peruk av sitt hår till någon dragqueen på Söder? Raka skallen, läg kalufsen i en påse och sälj på ebay. Perfekt tillfälle att även skaffa den där Harry Potter-tatuering som täcker halva huvudet.


Rasmus snygga skor

Nu är jag hos Rasmus och ska äta middag här (dom äter alltid så god mat så jag smiter hit ibland). Just nu ligger han på sin säng och tycker att jag är tråkig som sitter framför datorn och nördar. Jag har jobbat idag, duktigt va? Det har kommit ett nytt True Blood avsnitt som vi också ska se ikväll. Mysigt!


Undra vem som har köpt dom? Höhöhö

Godnatt och sov gott



Går och lägger mig tidigt ikväll - det vill säga om fem minuter eftersom jag ska jobba imorn (ni vet på reklambyrån). Här kommer lite favoritlåtar. Godnatt!



 

 

Therése och jag på sjön

Hallå!
Det är ju sinnesjukt varmt! Jag har nästan blivit trött på denna hetta, jag vill ha höst. Idag var iallfall en härlig dag, jag och Tess åkte ut på sjön med morfars roddbåt och låg och läste ute på vattnet. Så drack vi energidryck och pratade. Ikväll kommer Rasmus hit coh så ska vi på middag tillsammans med min familj hos mormor och morfar. Imorn ska jag jobba!


Therése fick ro


Belgisk energidryck, haha

Nu ska jag och Tess åka båt

See you in hell :O


Bok-craving just nu


Therése sover över ikväll



Ikväll kommer Therése hit och sover över eftersom hennes mamma och pappa är borta, men det får ni läsa om på hennes blogg! Jag hade tänkt att vi skulle se på En shopaholics bekännelser men upptäckte att den inte finns på nätet än. Mitt kollage är alltså lite fail. Men,men vi får hitat någon annan tjejfilm. Jag tänkte bjuda på lite citronkaka som jag bakat för någras dagar sedan. Hoppas den inte är rutten!

Ps. Och visst är färgen på mitt nya läppglans fint, en trevlig födelsedagpresent!

Walla, walla ett olivträd!


Lillasyster och jag köpte ett olivträd till mamma

Ps. Vad fasiken betyder egentligen "Walla", låter asfult!

Stan med farmor och farfar

Idag har jag varit i stan hela dagen med farmor och farfar. Vi har shoppat och ätit gott på Zanzibar. Självklart blev det Chevré sallad, för det var ett tag sedan. Jag fick en snygg orange filofax, ett par röda kostymbyxor och ett par blårandiga chinos. Låter snyggt, eller hur?


Farmor och farfar på Zanzi


Min goda sallad

Vill ha på väggen


Bild: igorandandre.blogspot.com

Ps. Jag känner mig en smula oroad över att det är så många vettiga människor som titt som tätt verkar skumma igenom min blogg. Folk kan ju få för sig att jag är seriös hela tiden när jag skriver vissa saker, som till exempell den där bilden från ett spexfoto, haha.

Plus och minus idag



1) Filofaxer - Imorn ska jag inhandla en ny dyr lite kalender att skriva upp min planering i. Att anteckna läxor blir så mycket roligare om man gör det i en rosa skinbok. Yes thank you! som mitt alter-ego King Julian hade sagt. 

2) Den nya Harry Potter filmen - Självklart slår den inte boken, men det var riktigt bra grejer! Personligen tycker jag nog att det här var den bästa Harry Potter rullen som gjorts och jag villse den igen. Och igen. Och igen.

3) Höstmode - Jag längtar sjukt mycket tills jag får svepa in mig i tjocka koftor, se på läskiga filmer, dricka chailatte utan att få svettningar och gå på höstpromenader. Jag känner nästan att jag är färdig med värmen. Jag har haft en jättebra sommar och nu vill jag att träden ska bli lite oranga!



1) Ed-jädra-Hardy - Jag har sagt det förut och jag säger det igen, jag hatar det här märket! Det ser ut som något som Nicole Richie skulle satt på sig för några år sedan när hon inte hade någon stil, var mullig och hade svarta slingor i sitt blonda hår. Rent ut sagt förfärligt!

2) Människor som inte vill berätta vad de röstar på - För mig är det en självklarhet att man måste stå för vad man tycker, annars är man en liar-liar-pants-on-fire-kind-of-guy. Röstar man på Sossarna ska man inte gå runt och låtsas som att man röstat på något annat. Fast röstar man på Nationaldemokraterna eller Sverigedemokraterna ska man banne mig skämmas.

3) Hettan idag - Jag är sjuk! Ge mig lite svalkan!

Nu är jag tillbaka igen

Hej igen snyggingar!
Nu är jag tillbaka och jag har dragit på en riktig förkylning. Jag tycker dock att det är vrålkul att hela bloggvärlden verkar ha fått denna*, det är helt absurt! Idag har jag och Rasmus bara stannat hemma och sett på Slumdog Millionaire (låter lite som ett artistnamn på någon hip-hop snubbe tycker jag). Filmen var väldigt bra, den slutade ju lyckligt! Vi har båda känt oss lite karssliga och jag har typ snytit ut hela min hjärna.Nu sitter jag här i myskläder och ska snart krypa ned i en nybäddad säng med nya numret av Glamour. Fast jag måste nog blogga lite mer innan! 

*Titta bara på Kissie och Blondinbella


Höstmode!

Liten blogg-paus

Jag har världens bästa pojkvän! Nu tar jag en liten bloggpaus till för att bara vara med honom och njuta av livet. Vi hörs senare i veckan, nu ska vi se på film, dricka choklad-cappuccino och äta exklusiv choklad. Vi ses!

Nu är jag hemma igen

Home, sweet home!
Nu är jag hemma och har nästan packat upp alla saker. Det har varit en galen bilresa och vistelsen i Köpenhamn var sjukt rolig. Vi blev stoppade på autobahn och fick böter av tyska poliser för att vi körde i fel fil med släpkärra (misslyckat), min mamma köpte filmen Lasse Majas detektivbyrå till mig ("Mamma tror du det är kul att se på en film med några pojkar som är en tredjedel av min ålder?" och "Om jag någonsin får Bejamin Buttons syndrom och börjar åldras baklänges ska jag överväga saken") och så har jag ätit gåslever. Mer kommer sen, nu ska jag iväg och träna på SATS, det har jag verkligen saknat!

Gåslever i bilen

Jag hatar färjor

Nattblogg från Köpenhamn