JAG VILL HAAA!

Alex and Chloe´s stora Coco is dead (Knife Fight) halsbandAlex and Chloe´s Mixtape -Kedja i sterling silver

Alex and Chloe´s stora Coco is dead (Knife Fight) halsband och Alex and Chloe´s Mixtape -Kedja i sterling silver är så grymt fina halsband. Båda två kostar under 500 kr styck.

Jag ÄÄÄÄÄLSKAR dessutom det här fräscha märket som Hotspot bloggade om. Även fast min favorit är den med nitar. och då menar jag dem med fyrkantiga.

En killes stildagbok



Men det känns ju faktiskt lite ovanligt. När en kille helt plötsligt dyker upp på modettes hemsida. Hmm.. Men det är ju faktiskt jättekul att se lite killstil också. Mera sånt borde det ju vara.

Men vänta har han inte en tröja från Permanent Vacation?
Mer här.

Älskar



Nästa helg ska jag in till Stockholm och se fall American Apperel har öppnat. Hoppas,hoppas!
Där hittar man nämligen mycket fint skulle jag kunna tro, bland anat den svarta långa t-shirten och en modetidning (engelsk) som heter "Baby baby baby".

Hehe.


Dagmar

Mjuk kofta med kort ärm
Koftor, t-shirts och andra klädesplgg med konstiga draperingar, udda sömmar och knasiga knutar känns som en Svensk specilite i höst. Och jag tycker faktiskt att det är väldigt snyggt. Det börjar bli dags att fylla garderoben med stickat, ull och siden. Lager på lager är ännu självklarare än förra hösten. Den här lilla koftan är från Dagmar.

Hösten har anlänt

Ja, nu känns det faktiskt som höst. Specilt om man gämför med Italien hettan. För nu är jag tillbaka i Sverige igen. jag kom hem i natt och jag sov till halv tre idag. Och jag blev väckt! Hur länge hade jag sovit om jag inte blivit väckt igentligen? 


Permanent Vacation



PV- har grymt snygga tröjor. Tyvär har jag ingen aning om prisklassen. Och tjejens tights var färsha. Likaså hans tröja. Hmm,, vill ha.

I Stockholm kan man köpa deras kläder på balnd annat Weekday. Weekday nästa då säger Lina.

ITALIEN IDAG!

Yes. Snart bär det av till Rom med konfirmations gruppen. Det ska bli otroligt roligt (och spännande). Jag hoppas verkligen att vi får tid för shopping, fint väder och ett ett bra hotell. Mitt mardrömms senario skulle vara om min väska råkade skickas till Nord korea eller något ditåt. Att det inte kom fram och jag behövde gå runt i samma kläder i en hel vecka. Ja, det är sånt jag drömmer mardrömmar om om nätterna ;)

I Can't wait!

För dem som vågar med hög midja..

.. Hittar du de perfekta jeansen hos ACNE. Matcha med ett vitt instoppat linne och en stor stickat halsduk och höstens-look är skapad.

Fräsh shopping i Stockholm



Amarican Apprel öppnar tydligen en ny butik (den första i Sverige!) på Götgatan i Stockholm. Dom har riktigt snygga kläder för väldigt bra priser. Dessutom känns allt väldigt trendigt. Även fast jag inte skulle sätta på mig det här guldfodralet så är kjolen väääldigt snygg, känningen däremot hade jag inte haft något imor att ha i min garderob. Ett perfekt basplagg enligt mig.