Vill ha i oktober

Vill ha i oktober

Svarta mocka pumps!
Med annorlunda form och skärning tack! Höstens catwalks kryllar av snygga skoletter och stövlar i svart, mossgrönt, purpurr och grått. Frossa i som medans de är här, de lär inte stanna föralltid, de här jättefina är från asos.com 

Snygga doftljus!
Lyxiga små saker som doftar godare än en sommaräng i höstmörkret. Det här fina doftljuset kommer från MOR cosmetics och luktar friskt av persika. Mmm!  

Nars lipgloss!
Bara namnet gör ju att man bara måste lukta på det; Turkish delight. Färgen är också supersöt, lite över tvåhundralappen får du lägga för det här lilla lipsticket. Absolut ett märke att hålal kåll på i höst! 

Versaces nya!
Parfymen luktar lyx, glamour och gott. Dessutom är den rosa? Vad mer kan man önska? Flaskan är sådär blingbling söt. Blir solklart mitt nästa parfymköp, kostar ca 350 spänn. Inte så dyrt faktiskt! 

Fina chloé kappor!
Är det trendigaste du kan ha på dig just nu, tyvär så ser man allt för sällan (aldrig?) någon med dessa mästerverk på sig. Fast det kan ju vara för att de kostar 12 000 kr, kan det kanska vara därför?

Primer munkjacka!
Snyggaste street myströjan lugnt! Jätte fin, jätte skön (antar jag ?) Aja i alla fall så är den rosa och väldigt, väldigt Lina-style ;D

Chanel nagellack!
hetare än hetast just nu, synd bara att man inte ser att det är chanel när man har det på naglarna =/ För det kostar ju typ 200 kr. Men det ger i alla fall otroligt fin färg och finns i alla nyanser som aneses va hett av mig i höst!




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: