Hard work, work!

Just nu sitter jag på Sture och har påsklov, alltså försöker känna lite pengar. De vägrar dock ge mig något jobb att göra här och efter att ha gjort alla test på facebook (Är du störd? - Du är störd! Hur ond är du? - Du skulle kanna vara Adolf Hitler Är du allmänbildada? - Du tillhör de mest allmäbildade Vem är du i Beck? - Du är chefen). Jag vågade nästan pröva ett iq-test där också, men nån stanns går väll gränsen för självförnedring. Igår såg jag och Rasmus på Sanningens ögonblick, jag förstår inte riktigt grejen med det där programmet. Ofta att man är villig att förstöra sitt liv för pengar. Nej, inte helt okej. Kollade också på Blondinversionen av Wipeout som jag för övrigt är lite anti, man bryter ju alla ben man har i kroppen och några till av de där läskiga hinderbanorna? Och när vi ändå är inne på det här tv spåret så kan jag ju rekomendera The house bunny också, med en nypa salt förståss. Det här är ju som sagt ingen Woody Allen-rulle.

Fuck vadrolig min blogg är alltså, så sämst kanske jag inte är på att skriva? Och inte visste jag att jag att jag var så rolig när jag var yngre.

Hann med lite shopping igår också "Jag måste shoppa så att jag har någonting att ha på mig när jag ska shoppa med Therese", sa jag till min syster.