ÄKTA TUNIKA-KÄRLEK

Hallå!
Har haft en shity day säger jag bara. Men! Den började med en frapino (melon/jordgubb), solning och träning. Sedan hade jag på mig den här fantastiska tunikan från, hör och hämpa, H&M! Trevligt trevlig, nu borde jag sätta igång att plugga på extraktion, poläritet och reaktionsmekanismer. Kemi. Najs.






Underbara färger!


MY LOVE AND MY HATE

Det jag älskar mest i skoväg just nu är dessa små flats från Belle. Tänka sig att man kan hitta sån här lyx där! Fick dock nyss ett paniskt anfall gällande min sf-biobokning inför imorgon. Jag har äntligen lyckats övertala pojkvännen att filmen vi ska se imorgon är Sex and the city 2 - och så glömmer jag hämta ut de förbannade biljetterna. Som man bara har en dag på sig att hämta ut. Jaja, fixat nu i alla fall, fick köpa online. Sitter och kollar lite var jag och Rasmus ska ta en kvällsfika imorn efter bio, Berns efträttsbuffé (shysst pris!)lät super, men de stänger vid fyra. Kommer man ens in där om man är under 18?


Magiskt snygga (fast svarta i verkligheten!)

SPRING CLEANOUT

Har vår-(eller sommar?) städat garderoben och bytt färgskala på min klädställning. Skönt med lite förändring, och framförallt - skönt med ett redigt städad klädskåp. Nu blir det roligt att slänga in vika de nya kläderna jag köpt. Känner mig fortfarande helt dehydratiserad av min långa shoppingvandring. Sedan kan man fråga sig själv varför Desperate Housewives säsongen helt pltösligt tog slut? Nehepp, nu ska jag smörja in mig med ett tjockt lager Mangue Beurre Corporel från Body Shop. Måste mata brännan med fukt så att inte färgen försvinner!


Lite kläder liksom

TAGGANDE INFÖR SOMMAREN

Hello there!
Sitter här helt slutkörd i mina korallfärgade velourbyxor. Mys. Har egentligen ingen vettig andledning till att vara trött eftersom jag inte precis gör något vettigt om dagarna; idag hade jag en lektion, gick och tränade, körde en solning och shoppade. Jag fick ett sms från Rasmus om att det var Odd Molly rea på ett ställe jag gillar och sedan var händelsekedjan igång. Jag är som en bulldozer när jag väl kommit igång med min shopping. Effektiviteten själv. Yes, indeed. Dessa shorts från French Connection fick följa med hem, hittade även ett par underbara ballerinas! De kommer, de kommer!


Basic linneshorts inför sommaren

IF IN CANNES

Om jag befann mig i Cannes just nu är det något i den här stilen jag skulle vilja ha på mig. Tänker inhandla ett par (minst!) sandaler i helgen. Vi får se fall det blir ett par gladiator-model-extrem som går högt upp på benen eller ett par klassiska sandaler fast pimpade med ädelstenar och rysh-pysh!
Klänning från Lanvin, halsband från Fendi, skor från Giuseppe Zanotti (he's the best!), tröja från Dolce & Gabbana och väska från H&M

THE NOT-CHLOÉ BAG

Shalom!
Sitter här och har tagit en paus i renoverandet av mitt rum. Eller ja, städandet - men man skulle fan beöva en grävskopa för att ränsa min skrivbordslådor. Idag fick jag tillbaka fysiknationella. Så, nu har vi pratat nog om det. Det hände dock en lite rolig grej idag, det var att jag kom med denna väska som ni ser på bilden nedanför, slänger upp den på ett bord i skolan, sedan kommer en annan tjej och slänger upp även sin väska på bordet. Som nästintill är exakt likadan fast i en annan nyans. Chloé står det på den. Jag tittar på min väska och ser att det inte står Chloé, vilket inte är så kontigt eftersom jag köpt den i en turkaffär. Schieze, jag ägen en blaffig freakin' kopia. Och nu vet hon med den riktiga väskan det, ack vilken förnedring!


Härligt härligt men farligt farligt

DAILY DRESS CODE

God eftermiddag!
Jag blev sjuk så jag behövde åka hem Behövde skriva klart idrottsgrejen. Shh! Idag hade jag nationella i matte D, vilket ungefär var lika kul som Mona Sahlin. I alla fall så närmar det sig helg vilket känns helt splendid, tänkte barekadera Rasmus pool så jag hoppas på strålande solsken. Imorgon väntar en busy dag, skriver mer om det sedan!





Klänning från Gina Tricot, skor från Sonia Rykiel for H&M

SATC THE MOVIE ORGIE, PART 1








ALORS ON DANSE

Skön, peppig låt. Nu sticker jag till Rasmus och så ska vi ut i vårluften och promenera!



CASA DE LINA, PART 1

Lite såhär ser mitt rum ut just nu. Här är bara en liten sneak-peak, det får komma mer någon annan dag. Jag sitter och är lite halvlycklig över att min frisör ringt upp coh att jag äntligen fått en klipptid. Jag har varit och tränat lite smått och snart blir det grillat. Roligt, roligt.








FÄRG ÅT FOLKET


Kornblå tunika från Marlene Birger (who else?), jeans från 7 For All Mankind, träsko från Kurt Geiger och blå festblåsa från BCBGMAXAZARIA

Jag borde plugga fysik just nu men väljer att drömma mig bort till färgglada kreationer ett tag till. Jag kommer verkligen go all the way out i sommar med glowing färger. Som sagt, till brun hud. Visualisera!

MAFFIGT PORSLIN

Den första och sista är från kollektionen Medusa Red, den i mitten från Vanity. Rosenthal säljer Versace tallrikarna

Eva har varit som besatt av porslin på senaste tiden och har gjort att mina tankar förts tillbaka till Versace porslinet som jag drägglade över i höstas. Ångrar grovt att jag åtminstone inte köpte en tekopp. Erkänn att det ser ut som något som Maria Montazami skulle ha i sitt hem? Eller kanske en maffiaboss?

SOMMAREN NÄRMAR SIG


Röda skor från Versus, beige canvasväska från Yves Saint Lauren, baddräkt från Lindex och handduk från H&M Home.

Jag taggar inför sommaren med Regina Spektor, islatte och nya ELLE. Sommarens mode ser ut att blir helt splendid, här är en god blandning av dyrt samt billigt. Lite färgglad inspiration helt enkelt. Mycket färg ska det vara, det är så galet snyggt när man är tanned.

IN ODD WE TRUST



Jag har blivit väldigt sugen på att shoppa igen, när man väl fallit för frästelsen efter en tids uppehåll är det omöjligt att sluta. Tänkte hinna springa lite i affärer på fredag fast då kommer mitt rum stå i centrum; nya sängkläder och en pläd som matchar mina tapeter. Lite odd molly skulle inte vara fel.

I'm not dead

Taggar inför att få igång bloggen igen inför sommaren. Layout på uppgång.