Monday bloody monday

Bonjournos!
Blogg.se är sorgligt segt. Menmen, jag hoppas verkligen inte att min blogg är överbelastad. Ni vill inte veta hur mycket det verkligen finns på den! Jag sitter och lyssnar på kent och filosoferar om djupa saker som varför det är vänstertrafik inne i centralen. Det stör mig verkligen. Är det jag eller ni som har fel? Jag vill gå på höger sida men det går inte för då riskerar man något som skulle kunna benämnas som ”överspringning”. Jag har föresten inte visat mina nya (fantastiska!) ridbyxor i mörkbrunt. Väldigt trevliga saker. Jag har kommit fram till att våren nästa år, efter jul alltså, kommer vara väldigt rolig! I januari åker jag till Island, Paris någon gång under påsk och så blir det Turkiet (inte 100 än dock) vid Kristi himmelsfärd. Sen blir det nog lite skidåkning. Sweet!


Istället för matte


Jag vet att jag inte borde

Trevliga Xoko

Fredag! Fullständigt formidabelt!
Idag har jag träffat bästisen Therése för en fika på vårat nya favoritställe Xoko i Karlberg. Väldigt fräscht ställe. Jag åt en pain au chocolat  och drack en god latte. Vi hade det otroligt mysigt och mycket att prata om. Therése gav mig lite råd om hur jag skulle gör fall min foundation skulle ta slut ("Använd prover du får med tidningar och ha en scarf till så ser ingen att du har en annan färg på halsen") och om hennes nya filmupplevelser ("Jag trodde första att Johan Falk var en komedi eftersom filmen hade ett så lång och konstigt namn"). Nu har jag precis ätit en robust middag med familjen och lite gäster som också är här och dinérar med oss och nu tänkte jag sticka iväg till pojkvänne, Vi har Dexter att ta igen!


Oförskämt snygg som vanligt

Hej snyggingar

Idag har jag minsann gjort både det ena och det andra. Jag slutade tidigt idag, hann med en shoppingrunda, lämnade tillbaka ett par jeans, jobbat i 2 h, gjort både matte och kemi läxa. Nu ska jag när som helst åka iväg till Sats för att träna lite core - äntligen gymmet! Har längtat hela veckan!


De här fick bland annat följa med mig hem idag (från Belle)

Jag vill ha helg

Godkväll!
Jag sitter och har en paus på fem minuter nu mellan jobbet och läxorna, rikitg lyx faktiskt. Man hinner ju aldrig med någonting nu för tiden! Idag har det varit en ovanligt skön måndag, ingen gympalektion och jag började dagen med en chailatte - kan ju få vem som helst på bra humör (the sugar you know). Läste just VRG Tribune och där kan man ju hitta riktigt roliga citat den här veckan. Jag grämjer mig dock över att Annett slängde i ett citat av mig i citatboxen. Inte kul. Tänkte bjuda på lite bilder på älsklingen, ha det bra! And now, svenska läxa.


Ränder

Whineeeeey!