SHOPPING SHOPPING!

Godkväll!
Idag har jag och Nina vandrat runt i Köpenhamn och jag har kommit fram till att CPH är en grym shoppingstad! Jag hittade en del riktigt bra grejer; tre klänningar, en romper(!), ett par ridbyxtights, lösté, underkläder och världens lyxigaste bubbelbad från Laura Mercier. När jag och Nina höll på att stupa smet vi in på Baresso och drack en god Ice Chai och åt direktörsbullar. Nu ska jag och Nina ta en nypa frisk luft nere på stranden och sedan gå och lägga oss. Vi ska upp tidigt till Götet imorn!
Nina försöker vara lite som Mogie

Trendy phone!


Bullar assow

NU ÄR JAG I KÖPENHAMN

Hallå där köp blåbär!
Nu sitter jag och bloggar på Strandvejen, eller hur det nu stavas, i Köpenhamn! Jag och Nina ska strax ta en power walk längs havet. Idag har ju bara legat på stranden och kömpat med våra brännor och ätit gott. Innan vi kom ner hit tog vi även en sväng förbi några vänner i Viken, Skåne. Ska plocka några coola undervattensbilder tagna i deras pool också från min systers kamera! Imorn blir det shopping, kanske Marlene Birger har bra rea?


Middag i Viken


En pappa i fotölj

Snygg tant i bakgrunden


Ett mongo?

VI HÖRS NÄR JAG ÄR UTOMLANDS

Sådärja!
Nu sticker jag iväg då, vet inte riktigt hur det kommer att bli med bloggandet men det är bara att hoppas på det bästa! Velourdressen är på, solen skiner och iPoden laddad med Oskar Linnros - det här kommer att bli en bra roadtrip ner till CPH!


Puss!


A VERY NICE NIGHT

Hej alla snygga!
Jag har haft en underbar kväll med bio (beck,beck,beck!) och fika med älsklingen. Kommer sakna honom så mycket när jag åker till Köpenhamn imorn. MEN, det ska ändå bli galet kul. Ska träffa en av mina bästa vänner Nina som bor i Charlottenlund i CPH. Herregud, en hel vecka tillsammans. Jag kommer dö av utmattning, vi blir alltid helt utbrända när vi varit med varandra under en längre tid. Jag tror det beror på att jag är en kvällmänniska och Nina en morgonmänniska så vi håller varandra vakna väldigt mycket. Sedan ska pappa upp till Göteborg och då tänkte jag, Nina och min lillasyster Emma följa med för lite shopping. Nu ska jag bädda rent i min säng och krypa ner mellan lakana och ringa Rasmus!


Jag drack Chailattte


Rasmus orion kaka

BÖCKER OCH FILM

Det här är vad jag har läst nu senast - Vickis Vintagebutik. Det var en väldigt mysig bok, fast jag blev lite besviken på slutet. Värre var det dock med Låt den rätte komma in, jag har läst boken förut men orkade aldrig läsa klart den. Jag köpte filmen i fredags och tänkte att nu skulle jag äntligen få veta vad som händer. Jag har aldrig varit med om något så brutalt! Filmen har deprimerande, deprimerande och deprimerande. Nu ska jag byta om och springa iväg på lunch, ikväll ska jag och Rasmus på dejt!


Tummen ner!

WARDROBE UP-DATE: NIGHTY

Såhär på kvällkvisten kändes det passande med ett litet fashion job med lingery och söta sovplagg. Själv är jag expert på att snö in mig på saker när det gäller shopping. Just nu är jag inne i en dyrt-smink fas som jag hoppas kommer gå över illa kvickt! En annan sak man lätt köper mycket av är fina underkläder, ju mer man köper desto mer vill man ha! Värst av allt är om man ser på Victoria's Secrets årliga modevisning - då blir man besatt av underkläder i månader!



Rosa bh från Stella McCartney, hoodie från Victoria's Secret, rosa sidentrosor med spets från Carine Gilson, prickiga trosor från Mimi Holliday by Damaris, svart sett Juicy Couture, beiga sidenshorts från Kiki de Montparnasse, bronzingolja från Nuxe

HEJ MISTER COOL

Rasmus ställde mer än gärna upp på att posa lite i mina nya brillor (erkänn att han skulle passa bättre i svarta?) och det var love-makin'-to-the-camera-all-the-way säger jag bara. Shit, den där mannen bara älskar när det blixtrar runt omkring honom!


The camera loves you!


Strike a pose!

DET ÄR MIDSOMMAR

Hej sötnosar!
Midsommar idag och vilket fint väder vi har haft. Jag har haft en lugn och väldigt trevlig dag med släkten här i Talltorp. Jag har ätit gott och bara myst med nära och kära, ingen vilt festande här inte. Just nu sitter Rasmus nera och kollar på Det regnar köttbullar med min lillebror Gustav. Jag var lite otaggad på film så jag tänkte hitta på lite andra saker medan. Det är en fantastiskt fin och ljum sommarkväll så jag har mina fönster öppna och det strömmar in dansbandmusik från ängen en bit bort där en massa gamla människor dansar. Dom spelar Gammal kärlek rostar aldrig, nu är det sommar på riktigt!


Fina farmor, mormor och morfar


Ser gott ut, synd att jag inte gillar grädde


Kaffe och nya brillor


Mina söta syster som börjar på VRG i höst

GODKVÄLL GODKVÄLL

Hej!
Jag har märkt att jag verkligen är säst på två saker här i bloggen: (1) Att ta foton (2) Min stavning. Type-wrongs ÖVERALLT! Så nu känner jag att måttet är rågat och ska försöka bättra mig på båda sakerna! Idag blev jag klar med forskarskolan, skönt skönt. Så nu börjar sommarlovet på riktigt för mig, helt underbart. Det känns faktiskt som lov nu och jag har massa roliga saker inplanerade. Såg btw för första gången på The Hills igår - herre gud vilket kasst program! Jag och Tess fattade ingenting. Så skumt. Efter det introducerade Tess Ugly Betty för mig också, det var däremot mycket mysigt. Ska kolla på det! Idag var jag förbi Akademibokhandeln, jag har redan börjat tagga inför skolstarten och sprang in på Åhlens. Det blev smink för hela slanten!


Min snygga bäddning, behövde fota

JAG VILL HA EN ROMPER

Godmorgon!
Ska strax iväg på forskarskola, har redovisning idag. Har i alla fall kommit och tänka på att jag behöver en snygg jumpsuit. Eller nu när jag tänker närmare på saken behöver jag nog flera, en långbyxad och en shortsmodell - oui, merci! Den nedanför kommer från Juicy Couture, är på rea och ligger nu under en tusenlapp. Mycket bar pris för att vara Juicy. Nu ska jag apcka ner lite lunch och så komemr skjuts snart. Ska kanske till Götet nästa vecka också, spännande!

Röd romper

ROLIGA VIDEOS FRÅN YOUTUBE

Här kommer lite underhållning på hög nivå, untz untz. Jag väntar på att Tess ska uppenbara sig.






TAN IN PROGRESS

Alla vet att det viktigaste här i livet är att ha en snygg bränna och en dyr väska.


CHILLANDE I SOLEN

När solen skiner så fint, vacker, otroligt, fantastiskt, underbart som den gjorde idag (märkte ni att det typ var en stegring?) så måste man lägga sig och steka helt enkelt. Med mammas tidning och med en bok om hur man manipulerar folk. Har tyvär inte lärt mig något mattnyttigt ännu, men jag är säker på att boken kan missbrukas om den hamnar i fel händer (aka mina händer). Än har jag i princip bara kommit fram till hur jag ska manipulera mig själv, vad nu det skulle vara bra för.


Damernas och bok

VAD SOM ÄR HAXIGT TYP

Heeej!
Hur underbart är inte vädret just nu? Helt amazing! Man vill ju helt enkelt inte sitta inne framför datorn. Så enkelt är det. Har också kommit på att det inte alls är långt tills jag drar härifrån på lite semester. Tänkte hur som haver göra en liten lista över vad som haxigast right now, liksom:

(1) Min moppa körde i 50
Det var raksträcka, endast jag på moppen och medvind och den lilla filluren lyckades ta sig upp i 50. Shit, det gick undan må jag säga, jag blev för en gångs skulle inte omcyklad och utskrattad av småkillar. Life's good.

(2) Nina är typ haxxigast!


LET'S DO SOME SCIENCE

Hejhej!
Nu när jag sitter här och väntar på Therése som aldrig verkar dyka upp (vem vet, hon kanske inte kunde slita sig från sin häst?) så tänkte jag ta och berätta lite om mitt forskningsarbete som jag håller på med på forskarskolan. Jag gillar att ge saker fina rubriker så det hela ingår i biokemi>växtfysiologi>toxikologisk testning. Vi provar hur ärtor reagerar på olika gifter och varför ärtor växer mer om man tillsätter två gifter istället för en. Det är mycket spännande kan jag lova! Till exempell kan det vara så att växten växer mer om man tillsätter ett gift eftersom den försöker "växa ifrån problemet" så att giftet ska späds ut över en större yta. Här är några foton som vi tagit i mikroskopen när vi kollat på rötter - sweetness!


Ärtrot som fått växa i vatten


Muchet fin majsrot


Ärtrot som fått växa i Cd

WINTER KATE VÄST

Hatar bloggpunktse som hela tiden cpar ur. Nu är jag jätte stressad, ska hoppa in i duschen och fixa mig. Har varit och tränat och ska bort på middag strax. Hittade den här västen som jag gärna skulle vilja ha, eller något liknande i alla fall. Mycket fin!


Väst från Winter Kate

SOMMARENS RESOR PÅ G

Hallå!
Jag har lyckats glömma min kamera hos Rasmus vilket jag tycker är lite ångest. Jag har dock fått reda på att jag ska till Köpenhamn nästa vecka, sedan blir det Bryssel (Waterloo där jag bodde förut) och sist Loiredalen. När vi är i Belgien kommer vi troligvis även åka till Paris, Amsterdam och andra närliggande huvudstäder. Jag är galet taggad och helt plötsligt är typ 3 veckor av sommaren uppbokade. Men jag tycker det känns väldigt tråkigt att det blev så tätt in på forskarskolan när jag och Tess hade planerat att göra en massa roliga saker (aka shoppa) och ta igen det vi inte hunnit med under året. Truly sorry, har skrivit till dig på fb!


Köpenhamn


Bryssel


Loiredalen

VIDEOBLOGGING FOR DUMMIES

Okej, det här är typ det pinsammaste jag sett i hela mitt freakin' liv - men det bjuder jag på (förregår)


VAR ÄR SOLSTRÅLARNA?


Förbaskade Sverige - jag vill sola

WARDROBE UP-DATE: PARTY

Hej snyggingar!
Slänger lite snabbt upp det här kollaget med kläder jag tycker man ska inspireras av fall man vill vara snyggast på festen i sommar. Det blåser orientaliska vindar med mycket påsydda detlajer som pärlor och små tossels. Svart och guld är alltid säkra kort i festväg, matcha med ett par rustiga skor och en sliten skinväska!


Kavaj från D&G, skinnjacka från Just Cavalli, silver/svart klänning från Lanvin, skinnväska från Alexander Wang (shit vad han gör snygga grejer nu!), skor från Rag & Bone, purpurtunika från Tsumori Chisato och svart klänning med gulddetaljer från H&M (skynda fynda!)

GÄSTERNA ÄR HÄR

Gästerna är här och jag sitter och väntar på Therése och latte. Det kommer bli mammas hembakade rabarberpaj till efträtt. Inte helt fel!




INGEN SOM MISSAT TB VA?

Om ni missat nya avsnittet av True Blood borde ni (1) Skämmas (2) Göra det nu

Bästa reklamen ever

CASA DE LINA, PART 4

Shieet, det är ett jädra tjatande om mitt hus assoow. Men men, sånt är ju kul tycker ja så ni får härda. Eller slänga i er en cocktail av alvedon och kaffe som Eva brukar göra innan varje prov, works every time! Sitter och väntar på mat, är hungrig som en jag vet inte vad. Min lillasyster gjorde dock en amazing kladdkaka idag som jag och Rasmus mumsade i oss. Jag vill ha mat. Nu.






Inredning är kul!

FREDAG KVÄLL

Verkligen kul att min syster lagt beslag på kameran i flera dagar nu! Måste använda en mycket sämre klumpig jäkla modell, men men - vad man göra. Det blir en rätt lugnt kväll, middag med mamma och pappa och deras gäster (som även tagit med sig en engelsk kvinna, så alla måste parta engelska). Tänkte läsa i Vickis Vintagebutik, eventuellt se Bella & Tyra Show och så försöker jag få tag på Theresius för en girl's night in. Galet dålig updatering, ursäkat mig Nina!


Egopics i bra kvalitet, eh va?

NÄR VAR DET KUNGABRÖLLOP?


SPINNING + CORE = SNYGG

Hej igen!
Nu är jag straxelistrax off to Sats för att deffa lite (höhö). Dagen har varit trevlig, den började med prov i labbsäkerhet och sedan har jag lyssnat på föreläsningar, fixat ett litet sommarjobb åt Rasmus och jobbat hemifrån. Nu väntar jag på att middagen ska blir klar inom de närmaste 30 sekunderna annars får jag hoppa den innan träningen och äta efter. Fisken nedför? Jag vet inte.


Så här taggad är jag på träning!

ALEJANDRO, ALEJANDRO

Tillbaka från forskarskolan! Här kommer lite burlesk underhållning från Lady Gaga - you'll like it. UNTZ UNTZ UNTZ. Ska uppdatera mer sen!


Alejandro - Lady Gaga

URSÄKTA MIG MEN

Är inte det här tre andledningar till att Therese är den största stekaren på fb? EVER?

(1) Hon är så "to cool for school" att hon inte kan stava till häst:


(2) She's livin' the dream:


(3) Hon langar online-bitch-slaps till folk som försöker vara trevliga:


CASA DE LINA, PART 3

Hej snyggingar!
Här kommer lite mer fina bilder från mitt hus. Föga intressant kan man tycka, men vad ska man göra när man är allmänt ofotogenisk och inte känner för att fota sig själv? Idag har jag varit på forskarskola vilket var galet spännande. Håller på med växtfysiologi vilket är för nördigt för att beskrivas på bloggen (idag i alla fall). Dessa dagar kommer jag främst hänga på Botaniska institutionen i Kräftriket. Woho!






FILM MED POJKVÄNNEN


Haha, Rasmus är något övertalad. Se på den här!

MODE SNACKIS JUST NU

Med en förkärlek för kreativa klackar fullständigt avgudar jag DSquardes nya skapelser. Jag kommer ihåg när Karl Lagerfeldts pistolpumps kom men ack, dessa är ju så mycket snyggare!


Bild från Sea of Shoes

CASA DE LINA, PART 2

Här är lite bilder på mitt rum igen, tycker att inredning är jättekul! Har sprungit runt och smygfotat lite i huset idag också så ni kan få ett mera all-over perspektiv. Får se när de hamnar på bloggen! Just nu skulle jag vilja byta ut mina gardiner mot tjocka sammetshistorier med tossels och köpa ett tjockt nytt överkast. Här är hur som haver lite små godbitar, enjoy!






NY ÄLSKLINGSKOFTA

Måste visa en (ganska dålig dock) bild på koftan jag hade på mig på skolavslutningen. Bar den till en lång klänning, båda från Bikbok där man nuförtiden kan hitta fina saker. Hade sån pass tur att jag råkade springa in på affärern när det var halva priset på allt i butiken så jag reflekterade inte ens innan jag köpte denna skönhet! Nu har jag nyss kommit hem från Sats, ska hoppa in i duschen och krypa i en velourdress. Imorgon börjar forskarskolan så det blir en tidigt kväll, hur nu det ska gå an när jag redan vänt på dygnet?


Vackra axlar på koftan

RASMUS UNDRAR

Vad gör egentligen Fredrik Reinfeldt brevid Foki på ett plan påväg till fångarna-på-fortet-borgen? Lägg även märke till att denna bild är placerad i en ny mycket seriös kategori märkt Politik. Här kommer viktiga människor som denna och denna botanisera.


Fredrik, Foki och antagligen ännu en som börjar på F


WARDROBE UP-DATE: FESTIVAL

Gypset och Glamping har varit på tapeten den senaste månaden. Gypset sägs vara en blandning mellan jetset och gypsy medans glamping en mix a glamour och camping. Slitna jeanshorts till ett par Jimmy Choo for Hunter stövlar, en nätt tunika från Pucci och en velourjacka för att hitta rätt miss-matchade-look av att jag-slängde-bara-på-mig-någonting-i-morse-och-har-fortfarande-på-mig-tröja-jag-sov-i. Det är dyrt att se fattig ut.



Jeansshorts från J Brand, mönstrad klänning från Tory Burch, skinnpaj från Rick Owens, lila klänning från Acne, lila ring från Kenneth Jay Lane, kilklackar från Acne, läppstift från Mavala och shopper väska från D&G

NU BLIR DET FILM MED RASMUS


Kolla på Hot tube Time Machine här!

TEATER OCH BÖCKER

Jag såg ju I väntan på Godot här om dagen och fick äntligen se Mikael Perbrandt LIVE! Eftersom jag minst sagt är en beck-fanatiker så var det en upplevelse som inte ska underskattas. Teatern var bra men den kändes lite för lång, fanns dock några riktiga guldkorn till scener. På bilden nedan ser ni i princip vad för böcker jag kommer läsa denna månad. Ingen Dostrojevski. Ingen Kafka. Och vad fasiken gör det? Det är sommarlov!


Trevlig läsning

TRUE BLOOD PÅ MÅNDAG



NU ÄR DET SOMMARLOV

Tjoho!
Här har det varit dött ett tag - på bloggen alltså. Senast vi hördes var väl i onsdags morse, så en gedigen update krävs. Efter jag kommit hem från skolan i onsdags var det bara att träna, sola och plocka upp pojkvännen för att dra in till stan igen och äta födelsedagsmiddag på Michelangelo. Efter det drack jag en kaffe med socker (socker med kaffe borde det kallas) och sömnproblemet den kvällen var ett faktum. Jag slocknade inte för ens vid 2 tiden. I tordags var det skolavslutning, vi åt lunch ute i Enkehusparken (also called Nk-husparken av skolans förvirrade ettor) såg I väntan på Godot på stadsteatern med Annette, åkte hem och satte i mig en 150 g från Sibylla (life is good), träffade Rasmus, åkte in till stan igen för lite häng på Djurgården och sedan sov Eva över hos mig. Vi vaknade runt tolv tiden, åt frukost kolckan två, fikade hos mormor och morfar och sedan kom Annette och chillade lite med oss. När klockan var runt midnatt åkte jag hem till Rasmus och sov där. Inofrmation overload någon?


Orkade inte ta en bild så jag tog bara en som såg decent och fräsch ut från fb (feel my sarcasm). Här är jag och Paulina i Paris, observera att det ligger ett smörpaket i sängen.

GODMORGON SNYGGINGAR

Yes jag kom som sagt med till Tanzania! Fick ett mejl om det igår och jag och Eva är i gruppen som åker på höstlovet. Det kommer bli så galet spännande, måste dock börja leta sponsorer och söka stipendium eftersom jag inte har hjärta att fråga mina föräldrar om kapital. Sticker iväg till skolan när som helst, har bara en lektion idag - engelska och då ska vi fika och se på Little Britain, haha. Det måste verkligen vara det sämsta program som gjorts! Ikväll ska jag ut och äta med människor!


Tydligheten själv

JAG KOM MED TILL TANZANIA!


Ska sova, vi hörs mer om det imorn!

INGEN HETSIG DAG PRECIS

Längtar tills ikväll då jag ska träffa pojkvännen, men innan det blir det träning. Sheeit, vad jag har träningsverk i höfterna, låren och rumpan. Idotten igår var killing. Tänkte gå på Shape - my ass! Det blir lite egen träning i gymmet istället i lugnare takt till bra musik. Har glidit runt i en svart velour dress idag. Borde nästan visa alla mina mysdressar, det skulle vara en syn för gudarna det!


Slappt värre

JAG HAR MASSIVA BEGÄR

Den här jackan är typ det snyggaste jag sett på år och dagar, så grymt fin! H&M har i vår/sommar en festival kollektion där de skänker en del av pengarna till att bekämpa aids, mycket bra idée med mycket fina kläder. Min favorit är jackan nr 1 (nedan), jackan nr 2 och de här herrshortsen som till och med Elefantmannen skulle bli en hunk i, haha.

Runt 400 kr, måste ha!

MORMORS NYBAKADE BRÖD

Hej!
Utsövt och mätt, je suis contant! Jag sov till ett idag (med några breaks of awakening för att sedan falla tillbaka i djup söm igen). Har ätit ett litet mellispellis bestående av mormors nybakade bröd, fortfarande så varmt att smöret smälte på. Jag sitter än och smuttar på lite Roobois-vitckolad-te. Tänkte strax ta en promenix, sedan blir det träning ikväll. Vädret har inte varit klockrent idag så tyvär ingen solning, buhu.




Trevlig tidning det där alltså

LYXDAG IMORGON

Helloj!
Ursäkta mig (som Eva skulle sagt), men hur lyxigt är det inte på en skala att jag är ledig imorgon? Hur lyxigt är det inte att det är sommarlov snart? Det kommer nog bli en allför sen kväll ikväll eftersom jag har möjligheten att sova ut imorgon. Tänkte kombinera lite plugg, jobb och solning på terassen. Sedan måste jag köpa någon slags växt till mitt rum och åka till biblioteket.






Faaaaashion

NU SKA JAG DUSCHA

Hejs-svejs!
Har suttit och sett på Bella & Tyra show en stund och ätit lite choklad och druckit mjölk. Nu ska jag straxlistrax hoppa in i duschen och kom på att det skulle vara passande att visa mitt nya underbara shampoo från L'oréal som luktar superfräscht. Bredvid det står en inpackning och balsam som är minst lika femstjärninga. Älskar även Bodyshops kroppssmör, brukar variera mest mellan dessa två fast jag har flera!




Mumma!

INSPIRATION BOARD

Hallå!
Jag tog kort på min anslagstavla som juag har lutad mot skrivbordet. Den är fylld med kort, urrivna editorials och dylikt. En rikitgt färgsprakande historia som jag tycker är inspirarande. Eftersom jag är en sån konstnärssjäl (ack!) så har jag även en mapp i datorn fylld med inspirationsbilder. Hur gay? Nu har jag varit ute på en långpromenad med lite Lykke Li, Timo Raïsänen och Miss Li i lurarna. Extremt nordiskt!


Minnen och inspiration

FORTSÄTTA MED FYSIK


Carrie!

LIVING THE DREAM

Therese chillar loss med en vinpava medans jag dricker té. Sorry Theresius, den bilden kommer helt enkelt inte upp eftersom jag ser ut som ett mongo. Tänkte dock rekommendera att du använder ett glas nästa gång, direkt ur flaskan känns inte helt okej. Inte när ens mormor sitter vid bordet bredvid.


Fekke fekke spåra spåra

KVÄLLENS KLÄDKOD




Maxikjol och en sur blick till min pappa. Sweet!


SEE YOU LATER

Nu sticker jag iväg till Theresius för att celebrata att hennes storebror tar studenten idag. Kommer lägga upp någon bild senare. Jag är galet shleten, tur att det är skolavslutning snart. Kör på maxi-kjol idag anyhow!


FASHION WANT

Mörka välvårdade ögonbryn till ljust hår är galet snyggt. Har köpt en ögonbrynspenna så nu kommer jag vara riktigt edgy med markerade bryn! Rasmus frågade fall jag skulle raka av ögonbrynen och rita dit två sträck - självklart ska jag göra det. Självklart.


Bild från Fashion Maniac





BYTE ELLER TILLBAKALÄMNING

Hejsan!
Jag köpte den här finfina klänningen nedanför på Bikbok förra veckan, har dock kommit fram till att jag hellre skulle ha den i vitt (eller kanske en annan från Zara?), imorn ska jag kolla runt lite och bestämma mig. Nu sitter jag och väntar på att mamma och pappa ska komma hem med min ungsbakade leverpastej och Paulins müsli som jag bett dem köpa. Mm! Jag är hungrig! Skippade träningen och var ute och gick med istället, åh vad jag älskar detta väder! Taggar inför att ha en (ny) långklänning i klädskåpet!


Persikofärgad långklänning

ESPRESSO HOUSE FRAPINO

Shiit, vad irriterad jag blir på att min dator glappar. Helt åt scheize, eller hur man nu stavar det. Under hålisen idag vallfärdades jag och Eva till närmaste Espresso House (vi är galet arga på att de tagit bort den vid Odenplans tunnelbana!) för att köpa våra älskade Frapinos. För mig blev det Jordgubb & Melon och eva tog en Espresso smak. Yummy. Något som dock inte är så smaskens är min frisyr på andra bilden. Vad gick fel? Eller som man säger på ren svenska: Vad F-A-N gick fel?







GÅRDAGENS LUNCH

Hallå!
Här kommer en väldigt suddig bild från gårdagens lunch ute på YamYam, man måste ta till vara på långa håltimmar. Jag åt musslor, kyckling och friterade saker medan Eva inriktade sig mer på sushin. Igårkväll var jag på ett litet event för Skipark 360, det var trevligt. Dock höll jag på att svälta ihjäl men åt kyckling med Rasmus på kvällen. Vi var så hungriga att vi bokstavligt talat slet sönder den färdiggrillade kycklingen - som grottmänniskor typ!


Das räkchips

DAGENS KLÄDKOD

Hejsan!
Idag var det kemiprov så jag kände för att sätta på mig någonting mysigt. Började dagen med gröt och nytt shampoo, följt av test och lunch ute. Tror jag kan hitta någon bild på det också. Nu måste jag dock göra te och fortsätta arbeta!




Mysdress från Cubus