Nina kommer när som helst


Älskar mina lagom skrynkliga shorts från NafNaf i Paris

Nu har jag gjort mig klar, varit och köpt snacks (annanas, melon, japan-mix med mer. ) och sprungit fyra kilometer och gått två. Är lite missnöjd eftersom jag hade tängt springa sex kilometer men det är ju så förbaskat varmt. Tänkte också skylla på att jag gick och la mig sent igår och har träningsvärk. När dansken är här ska vi upp till farmor och farfar och ligga vid deras pool. Vattnet i Mälaren är äckligt just nu, massa algblomning!

Nu ska jag köpa snacks




Nu blir det aerobics kl. 19.00

.

Dansk-jäveln kommer hit

Imorn kommer Nina hit från Köpenhamn och hon ska stanna här en vecka, det kommer att vara fult drag! Det är så mycket vi ska hinna med att göra! Efter att jag kommit hem från Rasmus har jag bland annat städat mitt rum, plockat ihop böcker och filmer som ska släpas till Lillstugan där vi ska sova. Yes, vi ska ha ett eget hus! Måste också få dit min tv och dvd. Eller stryk det, min pappas laptop blir lättare. Hoppas också att jag kan få med mig hans mobila bredband, då kommer ni få en tät updatering på bloggen (och jag kan vara inne på megavideo och spotify). Om så dock inte är fallet blivr det kanske lite mindre skriverier här på bloggen, men jag lovar bilder!



Skulle köpa snacks igår men jag var viste verkligen inte vad jag var sugen på. Efter mycket om och men så blev det tillslut mörk choklad med chilismak. Och det kan jag säga var inga dåliga grejer! Testa den nästa gång!

Oj vad mycket mer vi kommer göra


En ny underbar dag väntar

Godmorgon!
Mm.. Jag vaknade precis! Så skönt att sova ut lite. Jag är som sagt hemma hos pojkvännen som håller på att göra lyxfrukost åt oss, han är för gullig! Vi ska sätta oss ute i solen och äta och sedan ska vi se på ett nytt avsnitt av True Blood. Kunde morgonen börja bättre?


Jag vet att ni inte har det lika fest som oss



Har ätit middag hos farmor och farfar. Jag har börjat läsa den jättebraiga boken "Flickan som lekte med elden" av Stieg Larsson, tänkte fortsätta med det nu. Jag är hemma hos Rasmus och vi har huset för oss själva. Party-party!


Fuck you franska rivieran!


Livet är gott när det är gott

Nu har jag kommit hem från stranden där jag varit med systern. Träningen i morse var super, det är jätteskönt nu på sats eftersom verkligen ingen är där. Har också ätit lunch hos mormor och morfar. Nu tänkte jag att jag skulle göra morotsjuice till mig och systern och så ska vi sätta oss ute på baksidan i skuggan och läsa.


De här följer med ut i solen skuggan!

Morgonträning

Nu sticker jag iväg på yoga och efter det ska jag springa lite på löpband. Vi hörs senare! 


Sats Bålsta!

Hemma igen

Nu är jag hemma från Rasmus, åkte moppe dit och tillbaks. På vägen tillbaka glömde jag bort fall det var höger- eller vänstertrafik i Sverige och fick panik. Vilken tur att jag hade min kvinnliga intuition. Ska gå och lägga mig nu så jag är pigg inför yogan imorn bitti, efter det tänkte jag köra lite löpband! YES!

Det här måste jag lägga på köplistan



Supersnygg kofta för 149 kr och läderskor för 198, båda från H&M

Helt onödig video, men hon är rolig

Jag bara älskar Katrin Zytomierska, så jäkla gullig!


Såklart blev det kyckling igår

Nu är jag tillbaka från en lite födelsedagsfika hos några vänner till familjen. Jag och Rasmus åt thaimat igår, det blev ingen sushi för att resturangen vi köpte av inte hade börjat med det än. Jag blir lite irriterad. Idag blir det ingen träning eftersom sats stänger för tidigt, men jag har hört att det ändå ska vara bra att bara ta det lugnt utan träning en dag i veckan också. Känner mig helt däckat av den här värmen, tror jag ska äta något nyttigt för att få upp enerigin igen...

By the way - pure ångest!

Gårdagens vita skjorta


Vad tusan är en milk-on-rocks?

Jag tänkte att jag skulle lära er hur man gör den mycket komplicerade drinken Milk-on-rocks, en väldigt nyttig (även fast jag nyligen upptäckte att mjölk innehåller super mycket kalorier...) sak att dricka ute i solen!


1) Välj ett sexigt glas


2) Lägg i en massa isbitar



3) Häll i kall mjölk, shkål!

Dagens planering



Jag vet att ni blir lite avundsjuka ;)

(Nej jag är ingen stalker)



90% av det som kommer upp när man googlar på Eva Winqvist (min kompis namn) är katter, ha-ha-ha!

Värme!


Till stranden för att sola med Eva


Nu ska vi se på lite film



Jag ääääälskar megavideo. Nu ska jag och Eva göra lite kaffe och kolla på film, hare gött!

Ps. Se på Eurotrip
här

Ett väldigt misslyckat samtal

Therése sitter och snackar skit om folk som arbetar för kommunen.
Therése: Ah men kommunarbetare, dom har inge bra betalt!
Lina: Mm..
Therése: Jo, men det är sant dom har inte det!
Lina: Therése din mamma jobbar för kommunen
Therése: Hm... Juste
Lina: Min mamma också...


Dagens snygga outfit







Älskar den här skjortan! Jag lyssnar på Regina Spektors nya skiva, det låter inte alls illa! Strax kommer Eva hit.

Ps. Och så får man väll vara lite politiskt inkorrekt ibland och skratta åt det här?

Jag har blivit en sån där jobbig hurtbulle

Woho, jag sprang 6 km i morse, snacka om att vara hurtig! Förvirrad som jag är trodde jag att det var pilates på Sats, men den klassen var imorn. Jag hann med en tur till biblioteket där jag lånade Stieg Larssons "Flickan som lekte med elden". Ramus sommarjobbar den här veckan men verkar inte precis ha speciellt mycket arbete att göra så jag åkte och lämnade en bra bok och hans favoritgodis till honom. Shit vad snäll jag är. Nu har jag legat och solat i en timme och läst Dracula, men det började bli lite tråkigt. Och varmt.


Choklad/vanilj-glass och blåbär som ska bli milkshake

Nu sticker jag iväg till Sats

Nu ska jag strax iväg pilates ut och springa, sedan till biblioteket, sedan ta ut pengar och sedan hem och jobba på min solbränna. Livet är hårt.

Lite för sent på kvällen helt enkelt

Lina och rasmus sitter och ser på filmen "Den Utvalda". En blind kvinna trycker på hissknappen och när dörrarna åker upp tror hon såklart att hissen har kommit men istället är det någon som har mixtrat med den så att hon bara faller rakt ned, det finns alltså inget hissgolv.
Lina: Åh nej! Det är verkligen min mardröm att det där ska hända!
Rasmus: Är det?
Lina: Jaaaaa!
Ramus: Men det kan ju inte hända dig eftersom du ser ju?
Lina: Ja, gud vad skönt. Juste, jag är ju inte blind!

Det är asfint väder

Hejhej, föresten glömde jag att säga att jag försov mig igår och missade min jäkla morgonträning, det var därför det blev spinning i en timme på kvällen istället. Ush, jag får dödsångest bara jag tänker på det. Men vill man vara fin måste man lida lite, snart ska jag ut och sola igen. Puss!

Ps. Mera nya grejer till garderoben som jag inte hann lägga upp igår, och ja, det kommer änu fler bilder inom kort!








Lite nytt i garderoben

Nu stciker jag iväg på spinning i en timme (nivår svår, jag kommer att döda mig själv) på Sats. Lyckades hitta en kamera här hemma så jag fick upp lite bilder på datorn endå. Det här är alltså lite av det nya för dagen i garderobbe. Ikväll kommer människor hit och vi ska slappa, det blir mycket trevligt. Fall de hittar hit ut i skogen bara, man vet ju aldrig.









Vad som är bra och vad som inte är det



1) Det är freakin' sol! - Jag är så trött på vädret i det här landet, men nu äntligen kommer det lite värme. Hatar att det ska regna och vara mulet så att man inte blir det minsta brun inför skolstarten. Nej, det är helt enkelt underbart att sitta ute i solen med en milk-on-rocks.

2) The Dirt - Att Mötley Crües självbiografi skulle bli den bästa boken jag läst än så länge var verkligen inte något som jag vågade hoppas på när jag började med den. Men låt mig bara säga, den är fantastisk och alla som läst den tycker likadant. Om du inte (lyckost dig) läst den än, spring till närmaste pocketshop!

3) Vita blusar - Och med blusar menar jag inte skjortor utan fina saker i tunnare, skirare matrial.

          

1) Det faktum att jag missar både The killers och Mötley Crüe i sommar - Man vet ju inte fall man ska gråta eller löpa amok på stan och börja slå sönder fönster. Det är ju en tragedi, jag blir helt förkrossad. Man missar bara inte såhär bra musik, det borde vara olagligt.

2) SL - Okej jag har hållit käften (så gott som) i nästan ett år nu men nu är jag jäkligt trött på er. Inte nog med att man blir fullständigt ruinerad när man åker med er, tågen stannare ju var femte meter. "Signalfel". Lägg pengarna på vettiga tekniker istället för kontrollanter då?

3) Lady Gaga's nya musikvideo - Det finns många frågor som man ställer sig själv när man sett Paparazzi musikvideon, bland annat varför hon försöker prata svenska och varför det finns folk som skrivit positiva kommentarer om den.

Göra egen parfym



Jag funderar lite på att göra min egen parfym här någon dag under sommarlovet, det skulle kännas lite lyxigt. Dessutom kommer ju lukten vara helt unik. Kul!

Notis om batterier

Alltså, Rasmus har batterierna till min kamera vilket götr att jag inte kan ta bilder på mina fina nya vita blusar som kommer att passa perfekt till mina slitna jeans och ett par kilklackar.

Chicken evening



Eftersom min familj inte vill ta med mig på middag så tänkte jag och Rasmus laga lite kyckling med bandpasta nu. Medan tänkte vi lyssna på musik. Italienskt såklart. Eftersom det är det enda Rasmus lyssnar på. Ha-ha.

Helt underbart med morgonträning


Det här blir det imornbitti

Idag märkte jag att det var ju alldeles fabulöso att träna på morgonen, hoho. Man blev jättepigg (fastän jag bara sovit sisådär 6 timmar i natt). Sedan åkte jag med mamma och pappa för att köpa en present till några bekanta men affären var stängd, too bad. Det var trevligt att träffa Therése igår också! Snart kommer Ramus och vi ska ut i solen! Jag hoppas verkligen att han tagit med sig rosa kakor!

Äntligen lite träning

Nu ska jag iväg på Afrikansk dans på SATS. Skratta inte.

Jordgubbs-macaroons



Hihi, nu har jag och pojkvännen försökt oss på att göra rosa macaroons. Mm de blev jättegoda men inte särskilt fina. Jag äter middag här ikväll och sedan kommer Therése och lite andra människor över på filmkväll. Vi ska se på Disturbia, hare gött!

Trevlig frukost utomhus



Åt frukost ute med älsklingen idag, vi drack té och juice och åt fjällfil med müsli. Det var jätteskönt eftersom det var rätt varmt ute, tyvär så hade solen försvunnit. DNs Kulturdel på det här och det hade varit perfekt.

Myskväll igår



Efter att jag och Ramus ätit middag fick vi godisabstinens och åkte till Ica - som var stängt. Jag tycker banne mig inte att det är okej att ha skylten "Öppet alla dagar mellan 8 och 22" om man inte verkligen har det. Söndagar är också en röd dag, då har de ju öppet. Istället fick vi åka till Sleven och köpa godis, vilket kostade en förmögenhet. Pure ångest. Iallafall så såg vi på filmen O Brother where are thou (på VHS!!). Den var en riktigt bra rulle faktiskt!

Midsommar-röj











Nu är jag hemma igen med lite gäster (bland annat Rasmus) och väntar på att få middag. Jag har hört ett rykte om chevré-ost, låter spännande!


Direkt från duschen



Nu ska jag platta mitt hår och duka, sedan är det silllunch hos mormor!

Baksidan av att klanka ner på kattälskare



Efter att jag skrivit inlägget om katt-fetishen var det någon som verkade ta det personligt och bli riktigt upprörd. Personen postade nämligen denna kommentar på min blogg, och som om det inte var nog att göra det en gång, gjorde den det två gånger. Sällan har jag sett en mer underhållande och kreativ kommentar, jag vill höra mer av dig tack!

Nu ska jag banne mig äta pizza



Haha, Rasmus! Det är inte bara du som får äta kycklingpizza idag
- mamma och pappa orkade inte laga mat!

Notis om någon annans besatthet

Det är alltid lika roligt att läsa om hur sjuka i huvudet vissa människor är. Artikeln handlar om en kvinna som tydligen bott med 250 kaniner (plus att hon faktiskt ser ut lite som en kanin själv). Sånt där är ju bara inte okej, det känns ju lite som inlägget om katt-fetishen faktiskt. Det gäller att kunna behärska sig själv, att ha över 249 kaniner käns ju lite överdrivet. Men allting under det talet är lugnt.

Ett stycke trasiga jeans

Hej snyggingar!
Gud vad skönt det är, jag har en riktig slappa-dag idag. Igår flängde jag runt över hala stan (som en galning) kändes det som. Jag vaknade upp hos Eva i Upplands-Väsby, åkte till Bro för att ta en spruta, åkte hem till Bålsta, åka med Ramus till Sara i Bromma på kvällen och efter det åkte vi till Lidingö. Sedan såg vi på Playa del Sol, haha. fast min dag igår var också riktigt mysig, det kändes faktiskt som sommarlov. Solen sken, jag hade en massa saker inplanerade och jag och Eva åt lyxfrukost*. Ikväll ska jag träffa Rasmus i vilket fall som helst och bestämma vad jag ska ha på mig imorn, på midsommar. Det är något skumt med det där alltså, midsommar ska väl vara i mitten av sommaren och det är det du sannerligen inte.

* Lyxfrukost=Evas egengjorda müsli, stora kanelbullar och té!


En viss persons besatthet av Felis silvestris catus*

Shitshitshit! Nu har jag råkat äta middag igen även fast jag blivit bjuden på middag hos Rasmus om sådär några timmar (okej då, jag bjöd över mig själv). Jag kommer ju bli stor som ett hus om jag ska äta såhär mycket. Moving on. Jag är så sjukt trött på att träffa konstiga människor som jag "känner" på tåget. Alltid råkar jag träffa någon gammal (skum!) bekant som glatt berättar om hur synd det var att de klippte bort den där scenen med katten som blev bränd i "Män som hatar kvinnor", "Det var ju liksom bokens absoluta höjdpunkt, hela meningen med den". Och ja vi vet att du en gång sa att du heldre skulle låta hela klassen dö än din katt och vi börjar oroa oss för att du har någon slags fetisch för små, håriga, fräsande djur. Obehagligt.

* Felis silvestris catus= latin för tamkatt

Linas frisyr vs Einsteins

Idag upptäckte jag att är lite smått efterbliven. Jag fick tillbaka mitt kemiprov och det gick ju helt åt helvete. Jag vill helst inte prata om det, hur mycket ni än önskar att ni kunde gotta er i tragedin. Ja vet, skadeglädje är den ända sanna glädjen. Men jag tänkte se saker och ting lite från den ljusa sidan istället och kom på att nu är det ju spikat och klart att jag aldrig kommer 'end up' i något sterilt lapp där jag leter efter mutationer hos galapagofåglarna (eller var det biologi?). Inte heller är det särskilt troligt att jag kommer att dö av någon fralig kemikalie som jag råkar inhalera under någon Kemi F kurs (För det kommer jag inte läsa, Mohaha!). Det verkar också föga troligt att jag kommer att ha samma frisyr som Einstein om några år, efter att ha fått allt för många stötar av allt för många år av elektrokemi.

Blev i alla fall glad när jag fick veta att jag fått MVG på alla engelska nationella - så nu borde människan banne mig ge mig "the golden grade". ANNARS!


Rensning av sparade bilder


Notis: Min syster är Hulk Hogan

Har just ätit en riktigt juicy hamburgare från Mickes grill. Herre min skapare, de har verkligen världens godaste skräpmat. När Emma, min kära lillasyster, kom ner till matbordet undrade jag vad hon hade på huvudet. Det var en Hulk Hogan liknande huvudbonad som vi hoppas aldrig får se dagens ljus igen.

Disney-mani

Vilket ushligt väder det är! Igår var det ju strålande sol så jag njöt av det i några minuter i framor och farfars pool med Therése och Rasmus, sedan lämnade jag dem för att dra iväg på lite MUf utbildning om Eu-valet. Riktigt intressant faktiskt. Jag hoppas på att så många moderater som möjligt får åka till Bryssel. Sedan åkte jag hem och städade mitt rum samt gjorde lite planering inför veckan för att sedan dra iväg på SATS spinning med Emma och sen träffa Rasmus igen och börja se på Madagaskar två - fullständigt underbar film föresten. Vi tänkte se klart den idag och jag har tjuvkollat lite på filmfodralet till ratatouille, som jag nästan är lite sugen på att se. Ja, stanna hemma ikväll för guds skull och gå INTE ut. Man blir förkyld av sånt här väder, kryp upp i soffan istället

Wohooooo!