Fashion report: Paris

Ska du resa någonstans i höst? kanske Paris, av egna erfarenheter (..och andras) vet jag i all fall något så när hur man shoppar, klär sig och äter bäst i Modets huvudstad.

Shopping: Paris kryllar av lyxiga små butiker längs gatorna för de fina fransyskorna. Även fast det är underbara får du inte glömma bort alla gigantiska shoppingcenter med affärer som La redoute och andra små make up och beauty shops.

Vad ska jag shoppa i Paris? Förutom kläder på LV (en nyckelring räcker men något ska det va..) och så finns det ett otroligt stort utbud av smink. Skorna kan verka otroligt billiga längs gatorna men förvänta dig inte kvalite fall de är orlimligt billiga.

Mat: Små resturnager i gränder och liknande är guldgruvor för mat i Paris. Det kan vara väldigt svårt att hitta resturnager med lediga bord längs de stora gatorna i Paris så det smartaste är att köpa en sandwich och vandra runt eller ta nåon lite resturang på någon sido gata.

Vilken mat måste jag pröva?
♥  Saladerna ( tornfisk m.m)
♥ musslor (älskar!)
♥  sandwich ( gott och billigt)
♥ det som lockar dig på menyerna, i Paris finns något för alla!

Style!
I paris kommer du undan med vad som hälst bara det är ett klädesplagg, även fast det är trendigt att klä sig i det senaste så synns det mäst runt shoppingkvarteren där fashionistas hänger. Runt Pompido kryllar det av konstnärer och på gatorna i det övriga paris finns det alla olika sorters människor.  men man kan ju som sagt se vem som är från Paris.

Feminint och sofistikerat:
- Enkla plagg i svart eller vitt med få accessoarer
- Skärp höst upp i midjan som framhäver midjan
- Högklackar på!
- Stora svarta solbrillor på sommaren!
-svarta strumpbyxor



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: