SHOPPINGGUIDE DEL 1

When in Belgium är det troligt att man kommer stöta på ett STORT utbud av spetsbutiker och chokladaffärer. En gata utan minst en chokladfontän i skyltfönstret är inget shoppingstråk i Bryssel. De största chokladbutikerna är Neuhaus, Galler, Godiva, Leonidas och supersnygga Marcolini. Här gäller det att handla, till motsats av spets/knyppelaffärerna där endast gummor (se bilden nedan) shoppar runt.

(1) Hünkemöller - Inte en Belgisk kedja utan tysk, utspridda affärer i hela Belgien och länderna runtomkring med snygga (inte superbilliga) underkläder. Passa på att bunkra upp med bh:ar härifrån under rean!

(2) Jennyfer - Billigast och bäst i Bryssel, här finns lika mycket shit som underverk. I år har jag fyndad klänningar, koftor och skinnpajer här.

(3) Carrefour - Belgiens Monoprix ungefär. Faast bättre. Här finns det galet mycket nya chipssorter, Angleterrehyllor där man hittar marmelader och macaroons. Hur dessa är i kvalitet vågar jag inte uttala mig om, köpte några kakor igår men från en mindre boutique.


-Fin spets Hjärtrud!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: