Stars Love:

Stars Love

Först var det vovven, sen var det väskan, sen var det pojkvännen och efter det var det solbrillorna. Det började långt innan lilla Tnkerbell blev hipp, men det var först då som folket fick upp ögonen för kändis-accessoarer. De är dyra och gör direkt så att hela världens klädkjudjor börjar tillverka billiga kopior. Säg en tjej som inte ville ha en chiauchiua när Paris först fått sin lilla vovve. Eller hon hade väll tre var det inte så? Men sen så plötsligt när all har likadana blir det inget roligt längre. Bort men den. Och så har ingen sätt en bild på den sedan dess.
 
Likadant var det med balenciaga väskorna. Fanns det en lapp i där det stod ett bäst förde datum och när den dagen komm slängde alla kändisarna in dom i garderoben för att damma igen och ta fram den när de är 60 och de vintage?

Solbrillorna höll två hela sommrar. Det va också en trend av de unga celebsen i Hollywood - Paris och Nicole. Stora vita dior var the it.  Ett tag inna det var det pojkvännen. Plötsligt hade varända stjärna en kille vid sin sida. Och en ring på fingret med en stor diamant, som troligen kostar lika mycket som två hus. Trenden höll ett tag men sen blev den tråkig, speciellt när vi inte längre såg våra kära kändisar för att de hade gått och gömt sig för att mysa med sina sötnosar. Så klart så var pressen överlycklig och fotade bilder som skulle föreställa lyckliga par i st. Tropez (som efter ett tag visade sig vara ganska olyckliga trots allt..)  Över en natt viste hela världen att det va slut mellan Paris och Paris, men ingen brydde sig för alla viste att det inte skulle hålla, det var så passé liksom.

Och vad händer nu då? Är det gubbkepsen som blir höstens stora? Hur länge håller det?  Inte vet vi, för det avgör Sienna Miller, Kate Moss och Jessica Simpson. Men passa på, de lär ju tröttna ganska snart...



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: