Stackars lilla rika flicka

Jag tycker faktiskt lite synd om Paris Hilton just nu. Det värkar inte riktigt gå som det ska för henne. bara den här veckan har hon haft en himmla massa otur.

Första var det ju när hon inte blev insläppt på en MTV fest, det hjälpte inte änns när Paris började storböla - Nix, hon fick ändå inte komma in. Och då kan man ju tycka att det är faktiskt rätt åt henne att inte alltid bara få allt serverat på ett fat men det finns mer..

Helt plötsligt så kom en känd proffs-skämtare från England på att han skulle byta ut typ 500 av paris skivor och ersatt den med sin egen platta. Låttexterna skall ha varit som : what ahve I done?, Why am I famouse? och liknande :P Lite kul faktiskt men vilken idée!

Och så var det rattfyllan - som alla kändisar blir nappde för. ja, det börjar faktiskt bli lite uttjajat jag mnar kom med nån ny press-grej! Paris greps för ratfylla och stoppades två gånger samma kväll (är det en eller två gånger för mycket?) Enligt hon själv drack hon en drink och blev sugen på en hamburgare. Vi förstår, alla blir lite skräpmatssugna ibland, tydligen, även paris hilton.
Paris_hilton_slr_1




























Paris gillar bilar , även fast hon inte kan köra dem!

Det finns inget som är omöjligt när man har miljontals med miljoner. inte änns att bli biten av en apa. För det är just det fröken Hiltons egna lilla apa gjorde. Vips så hade apan bitit lite i Paris arm!

Så klart finns det också personer som vill skoja lite ibland, en sådan kände eller vi får hoppas att hon fortfarande känner honom. Han utsatte Paris för ett praktikal joke som inte sägs h varit så uppskattat paris fick en inbjudan till festen där det stod att det var alice i underlandet tema. Alla skulle klä sig som den galne hattmakaren. paris ringde och frågade fall hon inte fick vara Alice i stället och det fick hon så klart. Men i själva verket var det inte alls Alice i underlandet tema, bara på servitricerna, alla var klädda som Alice i underlnadet. Mycket tjusigt.  Så när hon kom låtsades han först inte känns igen henne och säga till henne att servera drinkar. festen lär ha kryllat av kändisar som: Kate Moss, prins William och prins Harry.

Söt? det må vara, oskyldig? never

Vad händer sen då? fortsätter et att gå utför? är det här slutet på Paris celeb karrier?
knappast, så länge det finns skandaler finns det paris.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: