Linas skönhets-budord i vinter!

1) Vatten!
Om det nu inte va sant varför skulle då alla supermodeller tjata om det som deras "bästa" skönhetstips och varför ser vi kändisar som håller hårt i vattenflaskor i varända liten modetidning? För att det funkar så klart! Bättre hud och bätte hälsa. Dessutom är det gott! :)

2)Ansiktsmask!
Hitta en mask som passar dig och använd den en gång i veckan. Huden blir lagom återfuktad och det finns inpackningar för alla hudtyper allt från finnig hy till sandpappertorr. Du hittar nog någon!

th_thz1112470811.jpgBlack and White girlsPretty Blue EyeshadowCheckerd SweaterLots of Makeup
3) Sömn!
En ordentlig natts sömn kan vara något av det skönaste som finns. Ibland. men ärligt talat, vem vill gå och lägga sig tidigt en fredagskväll - inte jag i alla fall. Satsa i stället på en god natts sömn resten av dagarna (okej, lördag är det undantag)

4) Vackert hår!
Får du om du behandlar det väl - det vill säga med inpackning en gång i veckan, ett bra shampoo och balsam. Borsta håret när du duschat och föna det så sällan du kan- det sliter på håret. Klipp dig var 3 månad. Eller oftare.

5) Egen doft!
Att hitta en parfym som man verkligen gillar kan vara lika svårt som att en nål i en höstack - det fullständigt vimmlar av parfymer i alla färger och prisklasser. Men var lugn, det finns hjälp. Fråga dem i butiken om vaniljdofter om du tex vill ha det så behöver du inte leta igenom hela Sveriges sortiment..

Fortsättning följer imorn! 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: